Розглянуто Такахіро Блащина/водить в оману Керівника/Для ГА, ЗГА, ЗГС неоф

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Дурнєв

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
2,103
Реакції
916
Бали
213
1. Нікнейм гравця: Такахіро Блащина
2. Особистий нікнейм: Роман Дурнєв
3. Клан порушника: toxic
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Котики
5. Суть скарги:
Хочу зауважити, що по даній скарзі, гравець, Такахіро Блащина, намагається ввести в оману адміністрацію.
"3) Не знання правил не звільняє від відповідальності, так ось, війна за бізвар була АФК, що означає що гравці могли не проводити відкат з своєї сторони, але, була одна людина з клану Котики, це Адель, яка сиділа як миш під камінням, але всерівно зазнала поразки".

Почнемо:
Згідно правил битв за бізнеси, клан якому кидають битву, дійсно має повне право на неї не з'явитись. Немає жодного правила, де написано, що є випадки в яких гравці які приймають участь можуть не вести відеофіксацію, та терміну "АФК битва" також не існує.
1.3 У кожного хто бере участь у битві повинен бути відкат.
Тож якщо, клан Тохіс знав, що буде "АФК битва", чому на неї з'явилось 14+ людей?

Продовжимо:
Під час бізвару, гравець з клану Тохіс, а саме Стас Куклевський, вбив сам себе, та віддав один бал Котикам, що означало, що криша над бізнесом залишиться у нас, але те, що гравці в зоні самі собі помирають, нас не має хвилювати.

Коли хлопчики та дівчатка зрозуміли, що марно витрачають час, вирішили отримати очки хоч якось та викрали в стяжках гравця з клану Котики, який навіть не збирався їхати на територію (лінк).
Та ту саму Адель, яка нібито "сиділа за камінням", просто заДБшили, закинули на територію, для того, щоб вбити та отримати ще один бал (лінк).
Тут я хочу додати, що тут гравці Уільям Уілліс та Узішка Овндьявольский , порушили, ще правило:
2.5 Заборонено під час битви за бізнес залишати його територію, а також перебувати в паузі більше 30 секунд. /jail - 60

На битві були присутні модератори та лідер клану, наприклад коли привозять гравця в стяжках, Пабло Ескобар з задоволенням відкриває по ньому вогонь, замість того, щоб контролювати дотримання правил учасниками свого клану, сам їх порушує.

Висновок:

За всі ті порушення, клан тохіс отримали лише попередження, що я вважаю недоречним, бо приймати тут учать багато людей зі старшого складу клану, та фактично отримали кришу над бізнесом задопомогою лише порушення правил серверу. Бізнес можете не повертати, бо він не працюючий, ми і так не збирались за нього битись.
6. Докази (скріншот/відео): всі докази вище
7. Дата порушення: 12.04.2024

Останнє редагування:

Кирило Сьомкін

ГС.Неоф на пенсії| Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лис 2022
Дописи
1,562
Реакції
753
Бали
213
Вітаю шановний гравець
Клан Toxic отримав покарання та всі учасники битви які порушили правила битви. Якщо надалі за кланом буде замічено повторне порушення. Покарання буде суворіше. Та бізнеси будуть передані кланам які здобули поразку
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі