Розглянуто Такаши Сміт // для ГА//ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Luna STSR

STSR
Реєстрування
28 Січ 2024
Дописи
347
Реакції
215
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Такаши Сміт
  2. Особистий нікнейм: Галина Трубочист
  3. Суть скарги: Адміністратор два рази тепнувся на репорти, але жодного разу не видав покарання.
    Почнемо з початку, на першому відкаті ми можемо побачити що по мені відкрили вогонь свої, тобто це вже FF. Я написала в репорт тп, Адміністратор замість того щоб видати їм покарання почав мене питати чому я була на цр по формі? тоді виникає питання, звідки мої співробітники і сам Адміністратор знали що я знахожусь на цр? невже Адміністратор за мною слідкував і допоміг ЗСУ мене знайти?
    На другому відкаті похожа ситуація, ЗСУ їхали по нонрп, Адміністратор тепнувся але знову не видав покарання.

Шановний ГА/ЗГА прохання розібратись в ситуації, покарати Адміністратора та провести бесіду.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): відкат1 (тайм код 1:05) відкакт2 (тайм код 0:40)
  5. Дата походження: 03.12.2024

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

По першій ситуації на вас поскаржились у репорт що ви самовільно покинули територію ЗСУ та вирушили на центральний ринок по формі, після цього на ваш репорт відреагував адміністратор Ілюха Шелбі, на вашому ж відео видно що вам не нанесли шкоди, тобто покарання видавати було недоцільно, оскільки згідно правила :
6.7. "FF" - Friendly Fire - нанесення шкоди члену своєї команди / організації. | Деморган до 30 хвилин

Нанесення шкоди не було, з приводу другого відео дозволяється незначне відхилення від дороги для спецтранспорту з увімкненими проблисковими маячками.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі