Відмовлено Таких людей потрібно банити на всьо життя

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Городиський

Новий гравець
Реєстрування
4 Лис 2022
Дописи
5
Реакції
0
Бали
1
Ситуація така підїжаю я до СБУ заїжаю на жовту зону вибігає рекрут і починає мені говорити шо це червона зона і кажу у вас є 10 сикунд щоб її покинути для початку дається 15 сикунд а в жовтій зоні 30 після чого ігрок з іменем Віталік Козирний до мене підбігає стріляє без причини і каже зупиняємся при тому я не тікав після чого я почав тікати мене догнали збили машиною і тайзернули відвезли в участок СБУ не зачитавши мої права не показавши посвідчення дальше закривали мені рот вставляли кляп хоча не мають права я просив адвоката уваги 0 ніхто його даже не викликав відносились до мене як не до людини обзивали мене потом прийшов ігок з нікнеймом Богдан Начальник почав мене оскарбляти підкинув наркотики зброю і виписав мені 5 статтів без причини посадили мене даже не переглянувшиь документи я просив свідків щоб вони мене обшукали при них моя просьба була проігнорована так як і прохання на адвоката.Вся відео віксація була проведина окрім того моменту коли мене арштували почалась зйьомка у відділку

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі