Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Причина покарання: Зловживання порушеннями правил сервера,
PG
NonRP
Metagaming
Суть скарги: Я не згоден з виданням бана та видачою інших покарань в мою сторону від модератора, скажіть будь ласка на сервері кожна людина має право заставляти грати тебе РП? Мене покарали за те що я не хотів грати рп з людьми а мене банять за це? Добре ідемо далі мені приписали 7.10. NonRP - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, що псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії.
Скажіть будь ласка які нон рп дії були від мене? Те що я категорично відмовився від відігрування рп це є порушенням? Чи те що я терпів до останнього образи з їх сторони. Ідемо далі мені приписали 7.8 - "PG" - Powergaming - Уява гравцем себе супер-героєм, відсутність інстинкту самозбереження. [КПЗ 100 хвилин] скажіть будь ласка де там пг я відмовився грати з ними рп але сидів у машині поки вони мене оскали і прикалувалися надімною я їх не розстріляв не уїхав від них я залишався там ідемо далі 6.1 - “MG” Metagaming – Надсилання повідомлень, що містять інформацію з реального світу, до ігрового світу (змішування чатів). [Попередження, у разі ігнорування – мут на 30 хвилин]
Скажіть будь ласка коли людина каже "Говорю оффтопом або OC інформація" в після цих слів іде мг за це можна видавати мут за мг? Скажіть мені будь ласка як ви могли поняти що у мене там був мг якщо ви не бачили у який момент я говорив у войс а у який ні а ви на пряму приписали усе що можна ідемо далі 7.16. Зловживання порушеннями правил сервера. [Бан 5-30 днів]
Примітка 1: неодноразове (від 3 і більше) порушення правил сервера, які були здійснені за 7 днів. Скажіть будь ласка яке ще біса зловживання порушеннями правил? Я відмовлявся від відігровки рп з цими людьми я маю право відмовитися тому що це рп було не обов'язкове тем паче я ще раніше говорив що з Кензо ніякі рпшки я грати не хочу а ви в наглу мене відкинули також я вважаю що тут є блат тому що я получив конкретно а вони по деморгану і хтось по муту а я получаю бан і деморган з мутом за те що я просто відмовився від рп круто, ах да як це ви не дали бан своїм Кензо за 7.15 - Заборонено позбавляти можливості пересування гравця, насильно утримувати для ООС образ, цькування, погроз та залякувань. [Бан до 5 днів] якщо на моїй опрі прекрасно видно що вони мене цькували погрожували та навмисно псували моє авто тобто позбавляли можливості пересування, скажіть будь ласка чому даний модератор видає покарання не знаючи їх значення цим же портить усе бажання грати на цьому сервері як моє так і моїх глядачів, я не вважаю себе вищим над усіма гравцями але Кензо лізуть до мене майже кожний мій стрім це вже не перший раз коли вони примушують мене грати з ними рп і якщо вірити логікі цього адміністратора я повинен був грати рп даже якщо я цього не хочу тобто примусово якщо так подумати то я можу зібрати 2 машини людей знайти когось з Кензо запакувати та теж примусювати грати рп з ним я розумію що прямого правила про відмову у відігруванні рп немає але сам ЗГА говорив що я не обязаний відігрувати рп, просю Старшу адміністрації передивитися скаргу від мого лиця та добавити правило яке буде дозволяти відмовлятися від рп з опг якщо одна зі сторін не хоче це робити.
Вітаю! Поспілкувавшись з адміністратором та слідкуючими за НПУ, я цілком згоден з рішенням адмністратора, однак блокування буде знято, наступного разу прошу не порушувати правила серверу.
P.s Якщо ви офіційний наш медіа партнер, будь-ласка проводьте трансляції не порушуючи правила серверу
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.