Olexandr_Hansen
Hansen_Famq
- Реєстрування
- 2 Кві 2023
- Дописи
- 208
- Реакції
- 187
- Бали
- 46
- Нікнейм адміністратора: Танджиро Камадо
- Особистий нікнейм: Олександр Хансен
- Суть скарги: Доброго дня, сьогодні на мене залили жб за дм ін кар, на відео видно як я вбиваю людину яка сіла в машину до гравця Кріс Добрий, думаю адміністратор не зовсім розуміє, що таке дм ін кар бо я вбивав саме гравця і після вбивства зразу перестав стріляти, також адміністратор одобрив жб та накинув зверху такі покараня як "Дм Ін ЗЗ" та ДБ навіть не ДМ ін кар, а саме ДБ [напевно я ще та машина, що задебешив тіпа тілом...] , вважаю адміністратора не компетентним, також жб була від 3-тього лиця та не повна ситуація, а ситуація була така що гравець не в зз підбіг почав наносити урон моїй машині я вийшов почав стріляти після чого він побіг в зз, сівши назад в машину я продовжив рух-людина ще раз запригує мені на кришу та поченає наносити урон по машині далі все видно на відео, моя вина від частини є, але до цього можна віднистись лояльно, а не розглядати жб він 3-тього лиця тай ще не повну ситуацію, самого відката в мене нема бо не важав потрібним заливати на людину за ухід в зз, прошу провести з адміністротором бесіду.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): СилкаНаЖб
- Дата походження:27.07.24
Останнє редагування: