Розглянуто Танджиро Камадо/Некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Olexandr_Hansen

Hansen_Famq
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
208
Реакції
187
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Танджиро Камадо
  2. Особистий нікнейм: Олександр Хансен
  3. Суть скарги: Доброго дня, сьогодні на мене залили жб за дм ін кар, на відео видно як я вбиваю людину яка сіла в машину до гравця Кріс Добрий, думаю адміністратор не зовсім розуміє, що таке дм ін кар бо я вбивав саме гравця і після вбивства зразу перестав стріляти, також адміністратор одобрив жб та накинув зверху такі покараня як "Дм Ін ЗЗ" та ДБ навіть не ДМ ін кар, а саме ДБ [напевно я ще та машина, що задебешив тіпа тілом...] , вважаю адміністратора не компетентним, також жб була від 3-тього лиця та не повна ситуація, а ситуація була така що гравець не в зз підбіг почав наносити урон моїй машині я вийшов почав стріляти після чого він побіг в зз, сівши назад в машину я продовжив рух-людина ще раз запригує мені на кришу та поченає наносити урон по машині далі все видно на відео, моя вина від частини є, але до цього можна віднистись лояльно, а не розглядати жб він 3-тього лиця тай ще не повну ситуацію, самого відката в мене нема бо не важав потрібним заливати на людину за ухід в зз, прошу провести з адміністротором бесіду.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): СилкаНаЖб
  5. Дата походження:27.07.24
    1722081571977.png
1722081687016.png

Останнє редагування:

Танджиро Камадо

Південна Україна
Реєстрування
20 Тра 2023
Дописи
299
Реакції
175
Бали
103
Вітаю шановний гравець.
Для початку, якщо ви маєте відеодокази вище вами вказаного, що гравець якого ви вбили порушував правила серверу, закидуйте скаргу на форум.
Пройдемося далі, ваш скріншот не відповідає території на якій ви вбили гравця.
Також хочу пояснити вам що означає скарга від третього облича, це якби ви зробили відкат, а я по ньому закинув скаргу. Кожен гравець який був свідком порушення та має відеодоказ, може залишити скаргу.
ДБ видав помилково, за що прошу вибачення.
Далі рішення за головною адміністрацією.
1722096252892.png

Оліка Вейсс

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
16 Бер 2023
Дописи
559
Реакції
418
Бали
68
Вітаю.
Вам буде видана компенсація за помилкове покарання від адміністратора.
Приносимо вибачення. За все інше, Вам адміністратор надав відповідь вище.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі