Розглянуто Танжимо Камаро//Не розумію слів даного адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
174
Реакції
691
Бали
98
  1. Нікнейм адміністратора:Танджиро Камадо
  2. Особистий нікнейм:Павло Набанов
  3. Суть скарги: Даний адміністратор спирається на правила проекту у скарзі на даного Адміністратора було зазначено що у нього Нон Рп імʼя так як не існує такого імені як Танджиро і фамілії Камаро, но даний адміністратор рахує що він все правильно зробив так як він наголосов на правила проекту 3.1 де зазначено «3.1 Нікнейм ігрового персонажа має бути написаний кирилицею у форматі "Ім'я Прізвище". Ім'я та прізвище пишуться із великої літери. Решта літер - малі.» тобто якщо я поставлю імʼя «Адмін Проекту» це буде РП Імя? В правилах проекту а саме 3.4 зазначено що заборонено використовувати імʼя - ім’я не фізичної особи. Тобто це є порушенням чому у адміністратора Нон рп імʼя? І чому він пробує закрити скаргу на себе давши відповідь замість ГА? Я вважаю що цей адміністратор є не компетентним щоб займати таку посаду!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Фото/ Скарга
  5. Дата походження: 31.07

Вкладення

• IMG_1706.png
    IMG_1706.png
    524.5 Кб · Перегляди: 83

Kriss Noxx

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,159
Реакції
699
Бали
213
Вітаю!
Даний нікнейм є вигаданим та використовується в аніме - click. Так, як адміністратор являється NonRP персонажем він може мати собі такий нікнейм. Зважаючи на Вашу особисту неприязнь до адміністратора через старі обіди, та про те що Ви неодноразово називаєте адміністратора некомпетентним то приймаємо Ваші дії, як спробу зливу адміністратора та отримуєте блокування облікового запису на 14 днів.

Розглянуто.

Останнє редагування модератором:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі