Схвалено Танюшка Делігіоз / РП біографія

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тетяна Делігіоз

Мл. Адміністратор | Східна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
3 Кві 2025
Дописи
55
Реакції
70
Бали
63

Прізвище Імʼя По батькові (ПІБ) : Делігіоз Танюшка Георгієвна
Стать: Жіноча
Мати: Делігіоз Олена Георгієвна
Батько: Делігіоз Михайло Георгійович
Зріст та вага: Зріст - 150 см; вага-50 кг.
Дата народження: 01.05.1996
Ваш вік: 29
Місце народження: Ураїна, м.Рівне
Національність: Українка
Місце проживання: м. Рівне
Захоплення: Спорт, БОКС, ММА, Зброя, Рукопашні бої а також 2-ох і 4-ох колесні звірі. Люблю швидкість.
Сімейний стан: Неодружена
Статура: Споривнат
Колір очей: Зелені
Зачіска: Блондинка
Відмітні знаки: Людина Титан

[1] Щасливе Дитинство

Народжена в Рівному, Танюшка росла в затишному будинку з видом на старий парк. Мама — військова з гідністю, тато — мовчазний працівник СБУ, але з теплими очима, які завжди ставали м’якими, коли дивився на доньку.
Дитинство було щасливим: ляльки, вогники на новорічній ялинці, армійські байки за вечерею. Батьки хоч і служили державі, ніколи не переносили свої труднощі в дім. Вона навчилася слухати, поважати дисципліну, але водночас — мріяти.
Народилася у місті Рівне в родині справжніх патріотів: мама служила в ЗСУ, а батько працював у СБУ. Дитинство Танюшки пройшло не у рожевих мріях, а у дисципліні, фізичній підготовці та чіткому розумінні, що життя — це не завжди спокій. Батьки не змушували її йти їхнім шляхом, але й не приховували, що служба — справа для сильних.
У підлітковому віці Танюшка захопилась документальними фільмами про рятувальні служби. Одного разу, побачивши сюжет про рятувальника, який витяг постраждалу з-під завалів, вона сказала:
“Я не хочу воювати, я хочу рятувати.”
Після школи вступила до Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. Вже з перших курсів відзначалася не лише гарною фізичною формою, а й аналітичним мисленням — вміла приймати рішення швидко і чітко.
Службу в ДСНС розпочала з роботи на лінії екстреного реагування. Згодом її перевели в оперативно-рятувальний загін, де вона працювала під час численних надзвичайних ситуацій — від пожеж до порятунку під час паводків.
Один з найважчих днів — під час вибуху складу боєприпасів на Харківщині, коли вона особисто вивела на собі трьох постраждалих. Після цього отримала підвищення — капітана, а через 2 роки — звання полковника.
Її робочий день часто починається о 6 ранку і закінчується далеко за північ. Вона звикла бути завжди в роботі, завжди поруч, коли біда.
Танюшка Делігіоз не має родини, бо не може дозволити собі слабкість. Але має команду — свою другу сім’ю. Вона мріє відкрити центр підготовки молодих рятувальників, бо вірить: майбутнє країни — це не тільки ті, хто бореться, а й ті, хто рятує.
[2] Безтурботне Юнацтво
Підліткові роки пройшли під звуки музики у навушниках, дружбу з однокласниками та перше кохання, яке закінчилось швидко, але м’яко. Танюшка не думала про майбутнє — вона жила моментом.
У старших класах займалася легкою атлетикою, брала участь у шкільних дебатах, але в душі ще не знала, ким хоче стати. Лише серцем відчувала — її шлях не буде буденним. І якби тоді їй сказали, ким вона стане — вона б лише засміялася.
3. Все з чистого листаПісля школи стала перед вибором: піти у військове, як мама, чи у безпеку, як тато. Але серце сказало: “Я хочу рятувати.”
Так вона обрала шлях рятувальниці й вступила до університету безпеки життєдіяльності.
Це був новий розділ. Чіткий режим, суворі викладачі, постійні тренування. Танюшка більше не була просто дівчиною з району. Вона стала майбутнім офіцером.
Вперше в житті відчула, що живе не для себе, а заради інших.
3 Характер і поведінка
Залізна дисципліна: Вона не терпить запізнень — навіть на п’ять хвилин. Внутрішній баланс: Ніколи не кричить. Якщо Танюшка мовчить — це гірше, ніж будь-який крик.Слухає, а не говорить: Командирка, яка дає слово молодим, але завжди має останню відповідальність.Без романтики: Уникає стосунків — не тому, що не хоче, а тому, що боїться втратити ще когось. Після тієї місії в Житомирській області просто не може собі дозволити ще один біль
4. Нове життя
Після випуску Танюшка потрапила в бойовий рятувальний підрозділ. Її перший виїзд — пожежа в багатоповерхівці. Дим, паніка, чужі крики — все змінилося. Вона не зламалась.
Рік за роком зростала. Звання. Досвід. Повагу серед колег здобула не словами, а справами. Ніколи не ховалась за спинами. У критичні моменти — перша в двері.
До 29 років вона вже командувала підрозділом. Люди вірили їй більше, ніж системі. Бо Танюшка не здавала позиції. Вона стала тим, хто тримав інших, коли вони падали.
5. Ситуація перевернула все
Одна операція змінила хід усього.
Під час рятування після вибуху складу в Житомирській області загинув її побратим — близький друг, з яким вона починала ще з університету. Його втрату вона не забула досі.
Тоді вона вперше захотіла зняти форму. Вперше заплакала не в кабінеті, а просто посеред руїн, тримаючи каску товариша. Але саме тоді зрозуміла: це не кінець, а ще один виклик.
Відтоді вона змінилась. Стала більш суворою, менш емоційною. Рятує так само — впевнено, чітко, на автоматизмі. Але десь глибоко в душі живе думка: “Якщо не я, то хто?”
Фінал
Сьогодні Танюшка Делігіоз — Полковник ДСНС. Вона не шукає слави. Не рахує кількість врятованих.
Вона живе одним принципом:
“Поки я на зміні — ніхто не залишиться сам.”​
Танюшка постійно бореться з відчуттям провини. Вона рятує інших, але ніяк не може «врятувати себе». Через те, що служба забрала в неї можливість жити «нормальним життям», вона створила власний кодекс честі:
«Жити просто не маю права. Я маю служити.»
Але іноді, дуже рідко, коли всі заснули, вона вмикає стару касету з голосом мами, записану ще в дитинстві, і дозволяє собі заплакати.

Михайло Малюк

UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2024
Дописи
1,623
Реакції
1,050
Бали
253
Вітаю Шановний Гравець

Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі