Тарасік Хардман ♡
I Tarasik
- Реєстрування
- 29 Кві 2023
- Дописи
- 208
- Реакції
- 125
- Бали
- 46
1. Сервер у діскорді: 04
2. Нікнейм теха: Танюшка Роуз
3. Особистий нікнейм (Discord): Тарасік Альварез
4. Суть скарги: Вітаю, вас пані Ірина, прошу трішки уваги даній скарзі.
Нешанобливе ставлення до гравців, вживання не цензурної лексики модератором.
Вельмишана Moderator Discord не шанобливо ставилася до гравців, при цьому порушуючи статут Moderatora Discord (Посилання на джерело інформації тут), а саме пункт:
Пояснюю де саме проявилося порушення.
Moderator Discord, перебила гравця під час того як гравець висловлював своє запитання, цим збила його з думки. Також вживала не цензурну лексику.
Цитую фразу пані Танюшки: Тарасік Альварез як ви тут довго сидите покиньте даний канал (Хоча в мене були запитання) Ділі дана особа сказала: В даного гравця немає запитань, та він знаходиться в каналі питання до тех підтримки, а це суворо заборонено (Даного правила немає, тобто це поширення хибної інформації)
Також сказала: Та зараз ми непотрібних людей від'єднаємо від каналу та вислухаємо вас. Яке право взагалі має Moderator так виражатися та ділити людей на потрібних, і не потрібних? Мене це сильно обурило!
Також Moderator не сформулював свою річ заплутався та при гравцях вжила неадекватне висловлювання.
Також я зробив зауваження пані Moderator Discord, але її реакція як на мене була не зовсім адекватна.
Спираючись на ці факти я роблю висновок: Moderator не компетентний, не стресостійкий, а також не сприймає критику. Також хочу зауважити, що Moderator Discord є офіційним представником проєкту, а також гарантом безпеки та дотримання правил.
Шановна пані Ірина, надіюся на вашу компетентність та дякую за увагу!
5. Доказ: (скриншот/відео): Тик 1 Тик 2
Зверніть увагу на формулювання речень модератора.
6. Дата походження: 09.02.2024
2. Нікнейм теха: Танюшка Роуз
3. Особистий нікнейм (Discord): Тарасік Альварез
4. Суть скарги: Вітаю, вас пані Ірина, прошу трішки уваги даній скарзі.
Нешанобливе ставлення до гравців, вживання не цензурної лексики модератором.
Вельмишана Moderator Discord не шанобливо ставилася до гравців, при цьому порушуючи статут Moderatora Discord (Посилання на джерело інформації тут), а саме пункт:
Пункти:
3. Модератору заборонено не дотримуватись субординації з користувачами.
3. Модератору заборонено не дотримуватись субординації з користувачами.
7. Модератору заборонено грубо/непрофесійно/некоректно поводитись в чатах як голосових так і текстових Пункт 7 передбачає: Отримання Чорного Списку технічної підтримки.
Пояснюю де саме проявилося порушення.
Moderator Discord, перебила гравця під час того як гравець висловлював своє запитання, цим збила його з думки. Також вживала не цензурну лексику.
Цитую фразу пані Танюшки: Тарасік Альварез як ви тут довго сидите покиньте даний канал (Хоча в мене були запитання) Ділі дана особа сказала: В даного гравця немає запитань, та він знаходиться в каналі питання до тех підтримки, а це суворо заборонено (Даного правила немає, тобто це поширення хибної інформації)
Також сказала: Та зараз ми непотрібних людей від'єднаємо від каналу та вислухаємо вас. Яке право взагалі має Moderator так виражатися та ділити людей на потрібних, і не потрібних? Мене це сильно обурило!
Також Moderator не сформулював свою річ заплутався та при гравцях вжила неадекватне висловлювання.
Також я зробив зауваження пані Moderator Discord, але її реакція як на мене була не зовсім адекватна.
Спираючись на ці факти я роблю висновок: Moderator не компетентний, не стресостійкий, а також не сприймає критику. Також хочу зауважити, що Moderator Discord є офіційним представником проєкту, а також гарантом безпеки та дотримання правил.
Шановна пані Ірина, надіюся на вашу компетентність та дякую за увагу!
5. Доказ: (скриншот/відео): Тик 1 Тик 2
Зверніть увагу на формулювання речень модератора.
6. Дата походження: 09.02.2024