Відмовлено Танюшка Роуз | Оскарження | WARN

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Саша Харбор

Наш Живчик
Реєстрування
24 Лис 2024
Дописи
8
Реакції
6
Бали
6
1. Нікнейм адміністратора: Танюшка Роуз
2. Особистий нікнейм: Олександр Мілко
3. Суть скарги: Видали варн, як на мою думку без підставно.
27 березня приблизно о 23 годині мені був виданий WARN, скарга неоф.
Переглянувши скаргу можу висловити свою думку:

По-перше: скарга яка була подана на мене була від 3-лиця, по гравцю який подав скаргу не було випущенно ні однієї пулі.

По-друге: WARN був виданий за DM in GZ, FD in GZ, з першим покаранням я згідний бо все таки я вбив працівника НПУ, але друге покарання було видане безглуздо, бо по іншим гравцям які знаходились в той момент там я не відкривав вогонь, якщо десь і попав по ним, то це було випадково та не спеціально, адже інші люди були також в моєму клані.

По-третє: Як гравець написав у скарзі я "Вмішався в РП процес", на мою думку РП причина на відкриття вогню була, адже шановний працівник НПУ мовби затримав мого знайомого та учасника клану, працівник просто докопався до людини та хотів виписати штраф, тобто РП причина була та це не можна вважати за вбивство без причини.

По-Четверте: Варн був виданий за вбивство в зеленій зоні, АЛЕ Зеленої Зони біля ГУ немає, якби вона була я навіть не зміг би націлитись системно,
крім того навіть якщо там була Зелена Зона я знаходився на дорозі, та звідти відкрив вогонь.

Загалом можу сказати що це перший Варн, в історії блокування акаунту, до цього були хіба що покарання у вигляді деморгану та й то рідко та по дрібницям.
Я не згідний з виданням варну, але згідний з покаранням у вигляді деморгану.
Скарга яку подали на мене: Тиць

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тиць
5. Дата походження: 28.03.2025

Останнє редагування:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
ВІтаю

Скарга не вважається поданою від 3 лиця, оскільки, ви відкрили вогонь по гравцю у якого був рп процес з гравцем від якого була скарга, тобто ви зірвали рп ситуацію, зелена зона була присутня, біля ГУ + скупчення гравців , відбувайте термін покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі