Відмовлено Танюшка Роуз / Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Dima Hevvu

Новий гравець
Реєстрування
6 Лис 2024
Дописи
34
Реакції
4
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: Танюшка Роуз
  2. Особистий нікнейм: Дімка Хевву [63297]
  3. Суть скарги: Я їздив на машині з Полковником НПУ Києва Алекс Харбор. Після цього нас розстріляли і забрали його автівку на штрафстоянку, після цього ми з лікарні поїхали до НПУ Києва щоб він заплатив штрафи і забрав автівку але до цього він мене попросив витягти його з кпз, відмовити я його звісно не міг так як це старший склад і я повинен підкорюватися старшому складу щоб не отримувати усні попередження або догану. Після того як він пішов оплачувати штрафи він побачив що у нього дуже багато штрафів і йому не вистачить на них грошей і він хотів щоб він сів в кпз щоб не платити штрафи а я почав зміну та випустив його. Я випустив полковника НПУ після цього на мене написали скаргу за NON RP + що я витягнув свого. Тому прошу оскаржити моє покарання так як я не маю право не підкорятися старшому складу і повинен виконувати все що мене просять щоб не отримувати догани.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 1) Доказ як нас розстріляли 2) Доказ як Полковник попросив мене щоб я його витяг з КПЗ 3) Доказ як він мене покликав у хол + Як я його випустив
  5. Дата походження: 28.12.2024

Танюшка Роуз

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
1,885
Реакції
1,411
Бали
213
Вітаю, шановний гравець!
Незнання правил, не звільняє вас від відповідальності.
Те, що йому потрібно оплатити штрафи та потім відсидіти, то це не є аргументом випускати з ІТТ, тим паче, ви не являєтеся Bad Cop'ом.
Та ви маєте мати свідомість, що кожні ваші дії, ведуть за собою відповідальність.

Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА!

Останнє редагування:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Покарання видано вірно, незнання правил не звільняє від відповідальності.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі