Dima Hevvu
Новий гравець
- Реєстрування
- 6 Лис 2024
- Дописи
- 34
- Реакції
- 4
- Бали
- 11
- Нікнейм адміністратора: Танюшка Роуз
- Особистий нікнейм: Дімка Хевву [63297]
- Суть скарги: Я їздив на машині з Полковником НПУ Києва Алекс Харбор. Після цього нас розстріляли і забрали його автівку на штрафстоянку, після цього ми з лікарні поїхали до НПУ Києва щоб він заплатив штрафи і забрав автівку але до цього він мене попросив витягти його з кпз, відмовити я його звісно не міг так як це старший склад і я повинен підкорюватися старшому складу щоб не отримувати усні попередження або догану. Після того як він пішов оплачувати штрафи він побачив що у нього дуже багато штрафів і йому не вистачить на них грошей і він хотів щоб він сів в кпз щоб не платити штрафи а я почав зміну та випустив його. Я випустив полковника НПУ після цього на мене написали скаргу за NON RP + що я витягнув свого. Тому прошу оскаржити моє покарання так як я не маю право не підкорятися старшому складу і повинен виконувати все що мене просять щоб не отримувати догани.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 1) Доказ як нас розстріляли 2) Доказ як Полковник попросив мене щоб я його витяг з КПЗ 3) Доказ як він мене покликав у хол + Як я його випустив
- Дата походження: 28.12.2024