Розглянуто Танюшка Роуз оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

yurka

Поважний гравець
Реєстрування
25 Чер 2023
Дописи
275
Реакції
140
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Танюшка Роуз
  2. Особистий нікнейм: 18218
  3. Суть скарги: чому даний адмін взявся розглядати скаргу з трьох обрізаних відео в якому автор скарги вирізав моменти свого порушення? на скільки я знаю це обман адміністрації і від даного гравця була провокація навмисний таран 2 рази ще була фраза давай і поплач +МГ , прошу розібратися в даній ситуації і щоб усі отримали правильне покарання за правилами проекту. І ше адмін видав мені ДМ вбивство хоча в мене було ДМ нанесення шкоди
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ДМДМ-образа.229192/#post-952905 скарга
  6. Дата походження:13.11.24

Останнє редагування модератором:

yurka

Поважний гравець
Реєстрування
25 Чер 2023
Дописи
275
Реакції
140
Бали
46
що до поліцейського це не стосується даної скарги, ну по факту в нього був дм без причини і мені прийшлося його вбити щоб не потрапити в ДКВС і в нас була причина вбити автора скарги

Танюшка Роуз

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
1,885
Реакції
1,411
Бали
213
Вітаю, шановний гравець!
Вам було видане покарання за скаргу від гравця. Вам ніхто не забороняє теж написати скаргу на даного гравця, але ви цього не зробили. Те, що гравець вас провокував, то це не дає вам права вбивати гравця та ображати.
Очікуйте відповідь від ГА/ЗГА!

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Адміністратор видає покарання по порушенням які зафіксовані на відео, гравець отримав покарання за MG , також він отримає покарання за DB (3 відео у скарзі) , якщо є додаткові відео з порушеннями гравця напишіть скаргу, гравець отримає покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі