- Реєстрування
- 11 Лис 2023
- Дописи
- 1,953
- Реакції
- 1,677
- Бали
- 253
1. Сервер у діскорді:04
2. Нікнейм теха:Танюшка Роуз
3. Особистий нікнейм (Discord): p.s_oleksandrov1ch
4. Суть скарги: Написав в канал Спілкування "Голосуємо шановні гравці за @Архип Миколайович. та вставив посилання з форуму на його партію'' потім мені відповідає тех Танюшка Роуз такими словами "Вітаю шановний гравець! Прохання,видалити повідомлення, якщо не видалите, то отримаєте покарання! Приємної гри
" я їй кажу по якій причині? Вона мені говоре "Заборонено,надсилати будь-які посилання." я їй відповідаю те що немає такого пункту де написано що заборонено відправляти силки вона потім говоре те що "Шановний гравець!Цього пункту немає,але я Вам не видала покарання,тому попередила,щоб Ви видалили." я їй сказав те що я не буду видаляти тому що це ніде не прописано те що я повинен видаляти та взагалі заборонено відправляти а те що вона просто так захотіла мене не цікавить що вона хоче та потім вона це прочитала та сказала даю вам 10хв щоб ви видалили та потім погрожує покаранням. Та + силки різні посторонні видаляє бот а силки на форум UKRAINE GTA не заборонено.
5. Доказ: (скриншот/відео):тут
6. Дата походження:29.12.2023
2. Нікнейм теха:Танюшка Роуз
3. Особистий нікнейм (Discord): p.s_oleksandrov1ch
4. Суть скарги: Написав в канал Спілкування "Голосуємо шановні гравці за @Архип Миколайович. та вставив посилання з форуму на його партію'' потім мені відповідає тех Танюшка Роуз такими словами "Вітаю шановний гравець! Прохання,видалити повідомлення, якщо не видалите, то отримаєте покарання! Приємної гри
5. Доказ: (скриншот/відео):тут
6. Дата походження:29.12.2023