Відмовлено Танюшка Роуз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Герас ♡

.
Активний гравець
Реєстрування
15 Чер 2023
Дописи
1,357
Реакції
1,644
Бали
213
Сервер у діскорді: 04
2. Нікнейм теха: Танюшка Роуз
3. Особистий нікнейм (Discord): maximgeras
4. Суть скарги: Видала бан 14.1, знову ж таки. лаянь ніяких не було щоб вони були аж на бан, то що я сміявся на бан не тяне, попрошу провести бесіду. та також попередження не було
5. Доказ: (скриншот/відео): 6. Дата походження: 07.12.2024

Петя Самогон

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
27 Гру 2023
Дописи
1,246
Реакції
2,396
Бали
213
Вітаю!
Шановний гравець, я як людина яка дуже ретельно ознайомлена з правилами серверу. Можу сказати що за порушення пункту 14.1 видається покарання у вигляді: тайм-аут на 2 доби або блокування від 5 до 30 днів. Тобто правилами не вказано що за порушення даного пункту, потрібно надавати попередження. Тому на мою думку модератор видав покарання вірно!
Очікуйте відповіді від S.M.

Максим Герас ♡

.
Активний гравець
Реєстрування
15 Чер 2023
Дописи
1,357
Реакції
1,644
Бали
213
Вітаю!
Шановний гравець, я як людина яка дуже ретельно ознайомлена з правилами серверу. Можу сказати що за порушення пункту 14.1 видається покарання у вигляді: тайм-аут на 2 доби або блокування від 5 до 30 днів. Тобто правилами не вказано що за порушення даного пункту, потрібно надавати попередження. Тому на мою думку модератор видав покарання вірно!
Очікуйте відповіді від S.M.
Мені від вас відповіді не потрібно, якщо ви не так поняли про що я то не потрібно писати

Данило Шульга

На пенсії
Активний гравець
Реєстрування
11 Жов 2023
Дописи
668
Реакції
356
Бали
68
Вітаю, шановний гравець!

Дякуємо вам за внесок у розвиток UKRAINE GTA.

Після ретельного ознайомлення з наданими доказами повідомляємо наступне:
Покарання було видано коректно. Зокрема, під час демонстрації екрану, коли ви писали скаргу на модератора "Танюшку Роуз", було зафіксовано написання вами образливих слів на адресу модератора, які ви одразу видалили.

Щодо питання усного попередження: правилами для даного порушення не передбачено застосування усного попередження, тому було одразу накладено блокування.

Вердикт: покарання видано відповідно до правил і не підлягає оскарженню.

З повагою,
Senior Moderator - Данило Шульга

|Відмовлено|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі