Відмовлено Танюшка Роуз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Акіро Форбс

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
17 Лип 2023
Дописи
686
Реакції
515
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора: Танюшка Роуз
  2. Особистий нікнейм: Акіро Форбс
  3. Суть скарги:
    В даній скарзі №1 , адміністратор видає покарання людині з мого клану , хотя у людини яка закинула скаргу нечути що він говорить! Можливо від нього була провокаці? Блат , через те що в їхньому клані сидить медійка???

В скарзі №2 , також нечути що людина до того момента коли її затулили говорила , та видно що фрапс обрізаний , бо починається як він уходить від розмови , що було до того невідомо!!! За дм/зз так згоден , але гравець тим що його нечути що він говорить уводить адміністрацію в оману!

В скарзі №3, видно як стоїть фул клан FerarriFamQ , і провокує даного гравця з мого клану! І також тут гравця який подав скаргу по факту від 3 лиця , також нечути!? Також нераз чую як даного гравця #53306 , на постоянній основі стрімснайплять в тіктоку , це уже не перший раз такі випадки!

Наблюдаємо наступну ситуацію , всі скарги за 22.02.25 число , чи некажиться вам що це слив людей із клана? Також у всіх откатах дана людина щось говорить , але що? Правильно , ми цього не дізнаємось!

Скарга від 3 лиця моя , але я є лідером клану Forbes , і дивлячись на ці скарги , зразу можна поняти , що це слив клану!

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
  5. Дата походження: 24.02.25

Танюшка Роуз

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
1,885
Реакції
1,411
Бали
213
Вітаю, шановний гравець!
Надам вам відповідь поступово, хоча скарга від 3 лиця.

людини яка закинула скаргу нечути що він говорить!
Якщо гравець, який написав скаргу не чути, що він говорить, то інший гравець в якого є відео-доказ може написати на нього скаргу, якщо бачить порушення, тому тут не має такого, що заборонено розглядати скаргу, якщо гравця не чути.
Блат , через те що в їхньому клані сидить медійка???
Даний гравець не є офіційним медіа-партнером Ukraine GTA, тому блату явно ніякого не може бути, всім гравцям видається покарання згідно правил Ukraine GTA.
подав скаргу по факту від 3 лиця
Скарги від 3го лиця приймаються в яких є грубі порушення правил серверу - RDM, образи (всі без виключення).
Також нераз чую як даного гравця #53306 , на постоянній основі стрімснайплять в тіктоку , це уже не перший раз такі випадки!
Якщо б гравець був офіційним блогером, то він б міг видати покарання гравцям, але якщо його ображають, ДМлять, і т.д, то він може написати на гравців скаргу.

Очікуйте розгляду від ГА/ЗГА!

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Скарга від 3 обличчя, якщо хтось з гравців вашого клану не згоден з вердиктом, він повинен самостійно написати оскарження на дії адміністратора, зливу клану не побачив, треба менше порушувати правила проекту, тоді гравці з вашого клану не будуть отримувати покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі