Розглянуто Таран ДМ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

miha23

Новий гравець
Реєстрування
13 Січ 2026
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
1. Ваш нікнейм: Михайло Слободянюк
2. Нікнейм порушника:Містер Пабло
3. Суть скарги: я тільки зайшов на сервер і побачив картину як гравець почав таранити моє авто і після того просто розстріляв, ВИМАГАЮ дуже сурового покарання за такі дії, так як на моєму місці могла бути людина яка не знає що таке відкат, дуже погана реклама серверу як для новачка, НАГОЛОШУЮ, вимагаю дуже сурового покарання так я новачок на вашому сервері, а деякі унікуми дозволяють собі показати що гравці просто нічого не варті!!!
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 2026.01.13

Данило Луб'янов

Старший Адміністратор Сл.Неоф I Подільського Краю
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
837
Реакції
410
Бали
123
Вітаю, Шановний гравець!
Гравець Містер Пабло [31239] Отримує покарання:

6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн

є винятки описані в окремих правилах щодо різної RP ситуації, наприклад, напад на інкасаторів / напад на ВЧ з дотриманням усіх умов зазначених в правилах - покарання не застосовується, та в подібних ситуаціях описаних відповідними правилами, також дозволено захищатись від нападу на державну територію (об’єкт) тощо. Стріляти у відповідь в зеленій зоні заборонено (карається деморганом).

6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки. |
Деморган 20 хвилин

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі