Зачинено Тарас Вальчук/ вбивство в ЗЗ !!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Євген Голденберг

Шановний гравець
Реєстрування
26 Лют 2023
Дописи
66
Реакції
40
Бали
23
1. Нікнейм гравця: Тарас Вальчук
2. Особистий нікнейм: Євген Чудовий
3. Суть скарги: Вбивство без причини в аеропорту, конфлікту апріорі бути не може, тому що я з літака не можу ні виходити ні стріляти, як тільки я прилетів він без причини почав стріляти і вбив, на відео факт стрілянини та вбивства людиною з клану в зеленій зоні!
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення: Прикріплюю скріншоти з відео, де видно сьогоднішню дату 26.02.2023 та час 2:18

п.с. після переустановки вінди не встиг встановити фрапс, але на відео все видно, прошу розглянути та покарати за стрілянину у зеленій зоні

Вкладення

• 1.jpg
    1.jpg
    79.6 Кб · Перегляди: 57
  • 2.jpg
    2.jpg
    79.1 Кб · Перегляди: 59
  • 44.jpg
    44.jpg
    56.9 Кб · Перегляди: 60
Останнє редагування:

Євген Антонюк

UKRAINE GTA 04 | Генерал ДСНС
Активний гравець
Реєстрування
9 Вер 2022
Дописи
607
Реакції
508
Бали
98

1. Нікнейм гравця: Тарас Вальчук​

2. Особистий нікнейм: Євген Чудовий
3. Суть скарги: Вбивство без причини в аеропорту, конфлікту апріорі бути не може, тому що я з літака не можу ні виходити ні стріляти, як тільки я прилетів він без причини почав стріляти і вбив, на відео факт стрілянини та вбивства людиною з клану в зеленій зоні!
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення: Прикріплюю скріншоти з відео, де видно сьогоднішню дату 26.02.2023 та час 2:18

п.с. після переустановки вінди не встиг встановити фрапс, але на відео все видно, прошу розглянути та покарати за стрілянину у зеленій зоні

Вітаю!

На відео де зафіксовано порушення не видно дату й час + не видно початок конфлікту

Зачинено!

Євген Голденберг

Шановний гравець
Реєстрування
26 Лют 2023
Дописи
66
Реакції
40
Бали
23
Тобто можна вбивати в зелених зонах, відео з датою не є доказом і окремі пункти правил не дійсні (пункт 7.1 і зокрема 7.17 (Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ)) навіть якщо була причина (щодо конфлікту якого не було і навіть якби й був).
Добре, знатиму, що ці пункти не дійсні.

Євген Антонюк

UKRAINE GTA 04 | Генерал ДСНС
Активний гравець
Реєстрування
9 Вер 2022
Дописи
607
Реакції
508
Бали
98
Тобто можна вбивати в зелених зонах, відео з датою не є доказом і окремі пункти правил не дійсні (пункт 7.1 і зокрема 7.17 (Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ)) навіть якщо була причина (щодо конфлікту якого не було і навіть якби й був).
Добре, знатиму, що ці пункти не дійсні.

Не флудіть в тему і перечитайте правила серверу:
7.13. Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум.
Ось відповідь по якій причині відмова.
Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі