Схвалено Таризава Кензо / DM ZZ, неадекватні висловлювання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Wrecker

Новий гравець
Реєстрування
8 Сер 2022
Дописи
39
Реакції
4
Бали
11
1. Нікнейм гравця: Таризава Кензо (49928)
2. Особистий нікнейм: Андрій Бакерсон
3. Суть скарги: Дм в ЗЗ, неадеватні висловлювання, пізніше хлопці сказали що він вбих всіх хто там був
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 04.02.23 3:10

Таризава Кензо

Новий гравець
Реєстрування
1 Лют 2023
Дописи
3
Реакції
3
Бали
3
1. Нікнейм гравця: Таризава Кензо (49928)
2. Особистий нікнейм: Андрій Бакерсон
3. Суть скарги: Дм в ЗЗ, неадеватні висловлювання, пізніше хлопці сказали що він вбих всіх хто там був
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 04.02.23 3:10
прошу прошения перед данным человеком, я просто выпив трішки пива

Wrecker

Новий гравець
Реєстрування
8 Сер 2022
Дописи
39
Реакції
4
Бали
11
Таризава доказав що не терпіла!!!!!
? Як на мене він показав свою неадекватність і тільки,
прошу прошения перед данным человеком, я просто выпив трішки пива
Часто пиво п'єш бачу, повно скарг на тебе. В такий непростий час наоборот треба єднатись і бути добрим один до одного, а ви чим займаєтесь? Влаштовуєте розборки стриляєте всіх, за такі дії треба відповідати. Ніяких правил для тебе не існує

Реєстрування
31 Жов 2022
Дописи
171
Реакції
228
Бали
108
Ця людина є адмін форуму, він самостійно переглядає і одобрює свої скарги на своє імя, для підтвердження моїх слів перейдіть до пошуку на форумі і впишіть його імя, там дуже багато скарг на нього за мати і ДМ.

Прошу передати скаргу Засновнку, або Керуючому форумом, щоб він отримав відповідне покарання.
Повторна Скарга, Тут

Wrecker

Новий гравець
Реєстрування
8 Сер 2022
Дописи
39
Реакції
4
Бали
11
Яку повагу? Він говорить шо я висираю слова і повинен щось впитувати від того шо він говорить? Як навчиться культури хай звертається

Таризава Кензо

Новий гравець
Реєстрування
1 Лют 2023
Дописи
3
Реакції
3
Бали
3
? Як на мене він показав свою неадекватність і тільки,

Часто пиво п'єш бачу, повно скарг на тебе. В такий непростий час наоборот треба єднатись і бути добрим один до одного, а ви чим займаєтесь? Влаштовуєте розборки стриляєте всіх, за такі дії треба відповідати. Ніяких правил для тебе не існує
не очень часто, в основном это происходит в выходные дни. А по поводу всей ситуации не спорю, был чутка не адекватным

Марк Бакулін

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
428
Бали
83
Добрий день, через грубі порушення в поведінці та порушень правил серверу гравець отримає покарання а саме бан, причина DM ZZ мирного гравця, також у вас порушення правила NonRP.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі