Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
РозглянутоТаїсія Дилер | Звільнення за особисту непрязнь, некомпететність | Для ЗГА або вищого керівництва.
Суть скарги:Даний лідер проводить обзвон на 9 звання доказ наказу - Тиц. Де чітко видно дату назначення - 11.06.2024р. Потім стикається ось така ситуація, я подала на відпуску де звідчить ось це - Тиц. Тим самим знехтуючи та можу припустити, що лідер має особисту неприязнь до мене. Знаючи ці всі фактои вона починає в групі мені говорити ось це - Тиц. Тобто, їй байдуже на кандидата який бажає розвивати фракцію. Добре на далі після цього стається ось цей інцидент, де ГС Держ самостійно каже, що мені проведуть сьогодні обзвон - Тиц. Але вже через декілька хв ми перейшли у приватні повідомлення із лідером, щоб не спамити в групу, і маю однотипну таку відповідь - Тиц. Потім, в цей самий день через декілька хв, бачу що мене видалили із групи та зняли роль. Хочу дізнатись, за який конфлікт мене звільнено ? Те що Лідер є не компететний і має особисту неприязнь до мене? Бо від ОС я вже чула як вона і її любий заступник мене обговорювали, що маю лише здогаткі що вони мене не долюблюють, бо чутки були не з хороших намірів. Також зазначу, що втрата довіри це втрата довіри, а конфлікт це є порушення статуту. Тому можливо треба задуматись за компететність даних осіб на цій посаді. Примітка: особа як лідер видалила зі мною повністю переписку, тому буде цікаво як вона буде доказувати ті чи інші свої дії.
Вітаю, вас було звілненно за розпал конфлікту в особовому складі. Пане ГС Держ був ознайомлений з цим. Ви почали неповажно розмовляти з Лідером та розводити конфлікт. Тому вас було звільненно за Втрата Довіри.
Причина конфлікту того що ви не були на обзвоні.
Потім і далі почали мені писати в особисті тик Почали далі підключатись люди за те що ви трішки не праві.
Но ви продовжили цей концерт.
Очікую відповіді ГС/ЗГС Держ або ГА, ЗГА
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Лідер вірно розглянув заявки, також якщо у вас не вийшло бути на обзвоні його можливо перенести.
Вас буде востановлено та проведено обзвон.
З Лідером буде проведена бесіда.
Розглянуто.
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.