Відмовлено Таїсія Салайда // Некомпетентність в видані покарання (Warn)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джордж Богданов

Поважний гравець
Реєстрування
16 Жов 2023
Дописи
178
Реакції
155
Бали
88
Нікнейм адміністратора: Таїсія
Салайда
Особистий нікнейм: Джордж Богданов

Суть скарги:
Скарга на адміністратора Таїсія Салайда

Шановна адміністрація ГА/ЗГА,

Хочу подати скаргу на адміністратора Таїсія Салайда у зв'язку з некоректним розглядом ситуації та неправомірним покаранням за пункт 6.45 правил.

Прошу звернути увагу, що адміністратор розглянув ситуацію лише з моменту середини подій, ігноруючи попередні дії, які стали причиною конфлікту.
Зокрема, ситуація виглядала наступним чином:
Я стояв та займався риболовлею, на кілька хвилин відійшов від гри. Повернувшись до гри, я побачив, як два гравці на евакуаторі навмисно намагаються штовхнути мене у воду та завдають шкоди іншому гравцю, фактично давлячи його. Щоб зупинити їхні дії, я зробив кілька пострілів по колесах евакуатора. У відповідь ці гравці почали агресивно себе поводити, на що я змушений був застосувати зброю.

У результаті цього інциденту мені було видано покарання за пункт:

6.45. Заборонено перешкоджати роботі працівників евакуатора, Укрзалізниці, автобуса, трамвая тощо. | Деморган до 45 хвилин / Варн

Я вважаю це покарання несправедливим та прошу переглянути ситуацію повністю, починаючи з моменту, коли гравці почали провокувати мене. Мої дії були викликані самообороною та реакцією на їхні провокації.

Також хочу зазначити, що за даним пунктом правил я ніколи раніше не отримував покарань. Останнє моє покарання було понад два місяці тому, що свідчить про мою відповідальну поведінку в грі.

Прошу справедливого розгляду та перегляду винесеного покарання.

З повагою,
[Джордж Богданов]

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): покарання
Дата походження:07.01.2025

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю шановний гравець!

Розглянувши Вашу скаргу та докази від адміністратра можу винести вердикт:

Адміністратор видав покарання вірно, так як ви порушили правило Ukraine GTA 6.45, тобто відкрили вогонь по робочому на евакуаторі, вбили гравця у зеленій зоні та поламали сам евакуатор.

Приємної гри на UKRAINE GTA)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі