Відмовлено Таїсія Салайда | Перевищення норм покарання+Видача покарання без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Юрчишин

L ЗСУ | Центральна Україна [01]
Лідер
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,226
Реакції
1,168
Бали
253
  1. Нікнейм адміністратора: Таїсія Салайда
  2. Особистий нікнейм: Олександр Юрчишин
  3. Суть скарги: Перевищення норм покарання+Видача покарання без причини, 5.13 - максимальний термін 7 днів, 6.36 - максимальний термін 31 день, спільна сума - 38 днів, видали покарання на 45 днів, 6.36 не було, навіть не намагався, ви рахуєте що порушення правил адміністрації, а саме Злив Конф.Інформації, це є нормою, то окей, питань немає, коли ви помітили те що я грав на інших проектах, звичайним гравцем, ви відразу зняли з посади, чудова у нас нині адміністрація, в мене немає слів, продовжуйте в тому ж дусі. Якщо ви рахуєте скаргу в якій було сказано те що адміністратор зливав інформацію з адмін чату телеграму, після чого просто напросто повидаляв повідомлення, коли її було помічено в зливі інформації, ви зараз зарахували зливом адміністрації з моєї сторони, молодці. Після такого відношення взагалі бажання пропадає грати на платформі МТА в UKRAINE GTA, вже не говорячи за інших гравців або саме на 01 сервері. Всім дякую за увагу, продовжуйте в тому ж дусі. Тепер я почав розуміти недовльство гравців, коли вони отримували покарання.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 18.04.2025

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,963
Реакції
10,049
Бали
253
Вітаю, шановний гравець
Рішення було прийнято спільно з керівництвом
На момент перевидачі у Вас було активне блокування за образи адміністрації, до того блокування було додано 20 днів
За порушення правил

6.36.
"Злив особового складу" - Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану, також общаку клана (на розсуд адміністрації). | Бан 14-31 день
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі