Розглянуто Таїсія Салайда, Яна Блащина // Чому покарання не було видно в грі? А Warn і деморган в одній ситуації дозволено?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джордж Богданов

Поважний гравець
Реєстрування
16 Жов 2023
Дописи
178
Реакції
155
Бали
88
Нікнейм адміністратора: Таїсія Салайда, Яна Блащина
Особистий нікнейм: Джордж Богданов
Суть скарги:
Після того як гравець завершив запис відео, мені було видано покарання за пунктом 6.45 адміністратором Таїсією Салайдою. Але виникає логічне запитання: якщо Таїсія Салайда була присутня під час інциденту в грі та особисто бачила всю ситуацію, чому порушення не було зафіксовано одразу? Чому покарання було видано лише після перегляду вибіркового відеозапису, який був наданий гравцем?

Щодо ситуації з Яною Блащиною, вважаю за необхідне зазначити, що під час розгляду скарг потрібно запитувати повну відеофіксацію інциденту. У подібних випадках часто буває так, що гравець навмисно порушує правила, таранить або давить інших учасників, а потім починає записувати відео з моменту, вигідного для нього. У цій ситуації видно, що гравець спершу створив конфлікт, а потім свідомо провокував мене.

Окремо хочу звернути увагу на видане мені покарання у вигляді Warn за нібито перешкоджання роботі евакуатора. Це звинувачення є безпідставним і абсурдним, адже жодних реальних перешкод роботі евакуатора не було створено. Вважаю, що рішення про покарання є необґрунтованим та потребує повторного об'єктивного розгляду всієї ситуації.

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): покаранняWarn скарга
Дата походження: 08.01.2025​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі