Зачинено Тваринка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Штивович

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Сер 2023
Дописи
131
Реакції
59
Бали
33
Адреса
Заст.Директора ЗМІ І 06
1. Ваш нікнейм у Telegram і посилання на нього у форматі @msquash14
2. Номер тікету (шестизначні цифри формату ХХХХХХ): 158083, 213766
3. Ім'я та прізвище оператора: Соломія Крушелицька, Павло Духов
4. Суть звернення: Звертався у тех.підтримку спочатку до Соломії Крушелицької ( 2-3 місяці тому ) була проблема з собакою,хворіла кожні 30 хв, вмерла,тому в тех.підтриці сказали що зі мною зв'яжуться. Ждав два дні написав, сказали що таких скарг дуже багато,тому зачекайте,зачекав два місяці,тут оператор Павло духов,звертаюся типу зі мною так і не зв'язалися що мені робити? Мені сказали що пройшло багато часу,не можу вам допомогти,звертаюся до вас, поверніть 229 карбованців,нажаль доказів як хворіла собака не було,але сказали що зі мною зв'яжуться і все повідомлять,надіюсь на ваше розуміння.
5. Докази (скріншоти/відео):
1744802443647.png
6. Дата порушення/блокування створення звернень: 16.04.25, а друге нажаль не пом'ятаю

Мстислав Подільський

Керівник Тех.Підтримки
Реєстрування
18 Лют 2023
Дописи
447
Реакції
360
Бали
68
Вітаю.

Перевіривши інформацію, Ви робили звернення не 2-3 місяці тому, а 07.11.2024 згідно з номером тікету 158083.
Це 5 місяців і 8 днів.

Також 09.11.2024 Ви уточнювали про проблему з іншим оператором Таєю Лайтовою за номером тікету 158914, де Вам також було повідомлено що проблема була передана відділу тестування і також надана рекомендаційна дія звернутись до форуму у розділ «Втрата майна ігрового облікового запису». Далі від Вас були відсутні зацікавленості з приводу розгляду або запитань щодо Вашої справи.

Ви після цього звертались по зовсім іншим проблемам, не згадуючи про Вашу ж власну проблему.

Вас було підключено до оператора і по сумісності тестера гри UKRAINE GTA Павла Духова лише сьогодні за цей проміжок часу відсутності створення звернень з Вашого боку.

Більшість гравців у подібних ситуаціях роблять повторне звернення більше 1-го разу і дізнаються або актуалізовують їх звернення оператори до відділів.

Відділ технічної підтримки передала Вашу проблему відділу тестування. З чим оператор Соломія Крушельницька і виконала свою роботу, а оператор і тестер гри Павло Духов, повідомив Вам про відсутність проблеми з працездатністю тваринками станом на сьогодні з моменту публікації Вами теми і надання відповіді в цій скарзі.

Компенсація не передбачено через відсутність записів дій над Вашим ігровим персонажем протягом довгого часу.

У разі виникнення проблем ігрового моду, Ви маєте право повідомити за цим посиланням — тиць.
Або з урахуванням того що було повідомлено вище, звертатись до технічної підтримки для передачі проблем.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі