Відмовлено Тема: Оскарження рішення щодо скарги на гравця Ваня Крутий [8257]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
11 Чер 2026
Дописи
11
Реакції
5
Бали
8
Доброго суток часу.

Я не погоджуюся з рішенням щодо відмови у розгляді моєї скарги на гравця Ваня Крутий [8257].

На наданому відеодоказі, на мою думку, чітко видно дії гравця, які стали підставою для подання скарги. Крім того, у своїй попередній скарзі я просив надати відеозапис від самого гравця, якщо він вважає, що я дійсно порушував правила. Станом на зараз жодного відеодоказу з його боку надано не було.

Також на відео можна почути, як напарник цього працівника повідомляє, що я фактично нічого не робив. Саме тому мені незрозуміло, на підставі чого було прийнято рішення про відмову.

Прошу адміністрацію повторно переглянути матеріали справи та надати детальне пояснення, які саме моменти стали підставою для відмови у скарзі. Якщо вважається, що мої дії були порушенням, прошу надати відповідні докази або відеозапис з боку гравця, щоб рішення було об’єктивним та ґрунтувалося на фактах.

Посилання на попередню скаргу:

Сподіваюся на об’єктивний та неупереджений повторний розгляд ситуації.

Юрій Федчак

Ст. адміністратор | Чорноморський край
Старший Адміністратор
Реєстрування
14 Лют 2024
Дописи
744
Реакції
189
Бали
458
Вік
19
Вітаю
Якщо ви не погоджуєтеся з прийнятим мною рішенням, маєте право подати скаргу до розділу «Скарги на адміністрацію», дотримуючись вимог, визначених у правилах подачі скарг та оскарження дій адміністрації.

%D0%92%D1%96%D0%B4%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%BE-gif.425766

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі