Stas_Bogets
Новий гравець
- Реєстрування
- 19 Кві 2026
- Дописи
- 15
- Реакції
- 2
- Бали
- 8
Нікнейм адміністраторів: Андрій Козаков [682], Діма Буданов [85463]
Особистий нікнейм: (Стас Богетович)
Суть скарги: Вітаю. Я стикаюся з абсолютною некомпетентністю та шаблонним ставленням з боку адміністрації в грі. Я не можу отримати медичну картку вже 6 днів, а адміністратори замість допомоги відповідають бінд-шаблонами, які прямо суперечать словам старшої адміністрації. У моїй попередній скарзі на форумі (.
) керівництво чітко дало відповідь: «Не існує законодавчої вимоги подавати окрему заяву для отримання медичної картки. Її оформленням має зайнятись лікар». Оскільки лікарів МОЗ або немає в мережі, або вони тотально ігнорують мої прохання Discord і 2 раза тегав співробітників МОЗ — повний ігнор, звернувся в репорт. У відповідь адміністратори Андрій Козаков та Діма Буданов одночасно скидають мені шаблон: «Графік видачі мед. карт вільний, очікуйте лікарів або подайте заявку на форумі». Питання до керівництва: Як я можу «подати заявку на форумі», якщо ви самі офіційно заявили, що такої форми не існує? Чому ігрові адміністратори не знають правил, вводять гравців в оману і навіть не намагаються допомогти розібратися в ситуації, коли фракція МОЗ фактично не функціонує для звичайних гравців?
Прохання:
1.Провести сувору бесіду з даними адміністраторами щодо надання гравцям недостовірної інформації та використання шаблонів не за призначенням.
2.Вирішити мою проблему адміністративним шляхом: видати мені медичну картку системно, оскільки ігровим шляхом (IC) це зробити неможливо через бездіяльність фракції МОЗ та замкнуте коло ваших же правил. Докази:
Скріншот відповідей адміністраторів у грі: (
)
Скріншоти інору в дс
P.s. мед карту я вже отримав
Особистий нікнейм: (Стас Богетович)
Суть скарги: Вітаю. Я стикаюся з абсолютною некомпетентністю та шаблонним ставленням з боку адміністрації в грі. Я не можу отримати медичну картку вже 6 днів, а адміністратори замість допомоги відповідають бінд-шаблонами, які прямо суперечать словам старшої адміністрації. У моїй попередній скарзі на форумі (.
Прохання:
1.Провести сувору бесіду з даними адміністраторами щодо надання гравцям недостовірної інформації та використання шаблонів не за призначенням.
2.Вирішити мою проблему адміністративним шляхом: видати мені медичну картку системно, оскільки ігровим шляхом (IC) це зробити неможливо через бездіяльність фракції МОЗ та замкнуте коло ваших же правил. Докази:
Скріншот відповідей адміністраторів у грі: (
Скріншоти інору в дс
P.s. мед карту я вже отримав
Останнє редагування: