Розглянуто Теодор Овнпадік / Образи гравців / Неадекватні висловлювання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Бенов

Файний тіп, козачок!
Реєстрування
17 Жов 2022
Дописи
445
Реакції
567
Бали
113
1. Нікнейм гравця: Теодор Овнпадік
2. Особистий нікнейм: Андрій Бенов
3. Клан порушника: Collins
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Ні, не знаходжусь!
5. Суть скарги: Вітаю!, я виїхав на ЦР з метою затримання порушників. До мене підійшла людина з іменем Теодор Овнпадік образила мене та неадекватно висловилась.
Прошу Вас:
Надати покарання гравцю за скоєне порушення
Дякую за увагу! Слава Україні!
6. Докази (скріншот/відео): тик
7. Дата порушення: 13.01.2024

Останнє редагування:

Андрій Бенов

Файний тіп, козачок!
Реєстрування
17 Жов 2022
Дописи
445
Реакції
567
Бали
113
Вітаю СБУ не має право пакувати людей у зз тим паче ви були самі і уже срок скріну вийшов
Вітаю! По перше щодо того що "СБУ не має право пакувати людей в ЗЗ" рекомендую вам ознайомитись з правилами держ. орг де чітко зазначено що "5 Затримувати гравців в/на Зелених Територіях якщо на то є вагомі причини. Такі як: продаж зброї, знаходження в орієнтуванні, тощо.". Далі щодо того що я був сам згідно правил держ. орг "
4 Проводити затримання і патрулювання тільки з напарником (у період з 21:00 до 10:00 дозволено виконувати службову діяльність поодинці).". Щодо того що скрін "вийшов строку дії" скріну 6 днів а згідно правил подачі скарг на подання скарги дається 7 днів з моменту порушення. І в мене тепер виникає таке питання чи ви навмисно вводите в оману адміністрацію чи будучі екс-посадовцем СБУ ви не знаєте правил держ орг?

Дмитро Зовва

† Адміністратор | 01 | †
Реєстрування
17 Тра 2023
Дописи
210
Реакції
80
Бали
33
Вітаю!
Гравцеві Теодор Овнпадік #149266 буде видало покарання в виді
mute 100 за Образи гравців
На рахунок допису гравця ???????? ???????? - чітку та компетентну відповідь вам надав Андрій Бенов зверху!

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі