Відмовлено Теодор Овнпадік//Порушення правил нападу на ВЧ//СБУ м.Київ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Єгор Бахмутат

СТАДО
Активний гравець
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
1,047
Реакції
501
Бали
198
  1. Нікнейм гравця: Теодор Овнпадік
  2. Особистий нікнейм: Єгор Бахмутат
  3. Суть скарги: На відеодоказах з моєї нагрудної камери, ми можемо побачити як людина відкривала вогонь та наносила шкоду громадянам України, можливо людина не ознайомлена з правилами нападу на ВЧ тут, порушивши розділ 3 п.3, який свідчить про те що Військовослужбовці ЗСУ можуть розстріляти нападаючих які знаходяться біля заборів військової частини після трьох попереджень. ( На відеодоказах ми можемо побачити що жодного попередження не було, тик), також є примітка для цього пункту "Примітка: якщо у гравця була виявлена зброя в руках, то йому висуваєтсья 1 попередженя, в другому випадку його можуть розстріляти/заарештувти." але як я казав раніше, навіть цих попереджень не було.
    Прошу покарати даного гравця згідно правил "[/jail 60 хв.]" також видати догану в організації.
  4. Докази (скріншот/відео): тут
  5. Дата порушення:01.01.2024

Платоша Парадайс

Лідер клану SatanaFamQ
Реєстрування
19 Сер 2023
Дописи
206
Реакції
89
Бали
33
Добрий вечір вас було багато зі броєю що мені остаєця робити дивитися як ви стріляєте по ЗСУ? добре я готовий понести за це покарання та приношу свої вибачення та ще з Новим Роком! Слава Україні!

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,675
Реакції
1,296
Бали
253
Вітаю, на фрапсі видано як гравець "Гоша Слиньок" відкрив перший вогонь і створював загрозу нападу на ВЧ, також у нього була зброя в руках і у вас, ви знаходилися в червоній зоні. Порушень немає.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі