Схвалено Теона Роуз / Для ЗГА/ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Сер 2024
Дописи
9
Реакції
5
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Теона Роуз
  2. Особистий нікнейм: Олександр Нірванський
  3. Суть скарги: Підїхав до Центрального Ринку аби викрасти машину машина була BMW M5 G90. Я її взломав приблизно з 8-9 відмички і після цього почав відвозити на мітку в Дніпро аби отримати гроші за викрадення цієї автівки. На в'їзді до Дніпра до мене прилітає Адміністратор Теона Роуз і питає шановний гравець скільки вам дадуть за цю машину будь ласка не здавайте її. І далі каже що я можу дати гроші вам які ви потратили. Після чього я задаю питання "Ваша чи шо?" після мого питання Адміністратор просто викидує мене з авто і вона його переспавнює або тепає кудись і просто тікає я вирішив відійти недалеко від неї і почекати може вона до мене підійде але вона просто полетіла далі не надав мені компенсацію за ті відмички на які я потратив для викрадення (8-9 штук). Тому прошу надати мені компенсацію за те що данна Адміністраторша відібрала в мене авто яке я викрав і не надала мені кошти за відмички.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): доказ
  5. Дата походження: 25.07.2025

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю шановний гравець

Адміністратор був знятий з посади за порушення правил адміністрації, приношу вибачення за ситуацію, вам буде надано компенсацію від мене за відмички та моральну шкоду.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі