Розглянуто Тео Саймон | Пом'якшення покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Карл Тайсон

Директор "Dragon" | Геній, плейбой, філантроп |⭐⭐⭐
Реєстрування
26 Січ 2025
Дописи
68
Реакції
82
Бали
63
Вік
24
  1. Нікнейм адміністратора: Тео Саймон
  2. Особистий нікнейм: Карл Тайсон

3. Суть скарги: Порушення 4.10, мене дм кар/дм/дм в зз/ другий раз клановець, я 3 рази подавав репорт, я розумію що питань та скарг більше чим адміністраторів, але чому сервер у білий день перетворився на ДМ сервер та адміни не карають порушеників? Перекривають фурами дорогу і адміни ще відповідають через 5 хвилин коли я вже в 2 км від цього.. Короче третій раз я їхав і мене почали знову тулити в зз.. я викликав адміна, дочекався відповіді при адміні затулили мою тачку прямо в СТО в зз мене та мою жінку прям при адмінів, відповідь адміністраторів (як завжди): Тео Саймон [88777]: Вітаю. Якщо у вас є докази цього порушення, зверніться на форум. Приємної гри. , Та порушників не покарали, вже котрий раз.. Прошу також замітити відповідь була саме тоді коли в мене було 7хп та я відбіг та через 4 секунди мене добили. Частина адміністраторів просто відповідає щоб зробити норму, прошу також вирішити це якось питання..

На підставі цього трішки погярчився та образив дії адміністратора, особисто проти тебе нічого не маю, ситуація така склалась..

Прошу пом'якшення до муту в покаранні так як це було ВПЕРШИЙ та ОСТАННІЙ раз

4.10. "Неповажне ставлення до адміністрації" - Заборонено неповажне ставлення до адміністрації. | Мут до 180 хвилин / Бан від 4 днів

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://postimg.cc/gallery/w1kNf3f
  5. Дата походження: 10.07 14:25

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі