Відмовлено Терміновий розгляд!!!!!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Карім Абдулджабаров

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
15 Лис 2023
Дописи
141
Реакції
337
Бали
68
1. Ваш нікнейм: Карім Абдулджабаров
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги: На днях сидів в ДС і вирішував проблеми з громадянином після чого туди зайшла велика кількість людей і почала погано себе поводити але не в тому діло слухав я собі то мовчав і почув як гравець Акіро Хелл каже 1 людині чи тобі нетреба інфу про Джека і Берузу (Джек- це мій старий нік деякі гравці називають мене постарому нікнейму) і також він сказав чи тобі нетреба Електрона пошта, номер телефону, фото про такого гравця як Масік Майлз. 7.2. Заборонено підштовхувати / маніпулювати / закликати / переслідувати гравців, у реальному світі. Додатково вважається, злив фотографій, вимаганням / випрошуванням / заклик до поширення оголених або з інтимним змістом фотографій, розповсюдження конфіденційної інформації, що може будь-яким чином зганьбити честь і гідність гравця / адміністратора, для подальшої комфортної гри на UKRAINE GTA. | Бан від 31 дня / Бан 6000 днів / Чорний список UKRAINE GTA.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Відео надам без проблем Адміністратору який буде розглядати скаргу.
5. Дата порушення: 23.02.2026

Святогор Подільський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Січ 2025
Дописи
1,159
Реакції
698
Бали
198
Вітаю,
Зверніться в відповідний розділ скарг на гравців.
Цей розділ створений для вирішення конфліктних ситуацій між адміністрацією та гравцями.

|ВІДМОВЛЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі