- Реєстрування
- 10 Сер 2023
- Дописи
- 467
- Реакції
- 601
- Бали
- 153
Технократична Платформа
Гасло: Україно свята, мати героїв, зійди до серця мого.
Прилинь бурею вітру кавказького, пошумом карпатських ручаїв,
Славою боїв Завойовника, батька Хмеля тріюмфами,
Ревом гармат революції, радісним гомоном софійських дзвонів.
Нехай душа моя в тобі відродиться, славою твоєю опроміниться,
Бо ти, пресвята, все життя моє, бо ти все щастя моє.
Гасло: Україно свята, мати героїв, зійди до серця мого.
Прилинь бурею вітру кавказького, пошумом карпатських ручаїв,
Славою боїв Завойовника, батька Хмеля тріюмфами,
Ревом гармат революції, радісним гомоном софійських дзвонів.
Нехай душа моя в тобі відродиться, славою твоєю опроміниться,
Бо ти, пресвята, все життя моє, бо ти все щастя моє.
Ключові пункти
- Ідеологія: Технократична партія "Технократична Платформа" базується на принципах технократії, що передбачає прийняття рішень на основі наукових знань, даних та експертного аналізу.- Мета: Створення ефективної, інноваційної та прогресивної системи державного управління для сталого розвитку та добробуту громадян.
- Членство: Відкрите для всіх, хто поділяє принципи партії та готовий сприяти розвитку України через знання та навички.
- Контакти: Доступ через офіційні канали зв’язку (Discord, Telegram, електронна пошта).
- Гасло: Натхненне "Молитвою українського націоналіста", що відображає поєднання національної гордості з технократичним підходом.
Ідеологія партії
Технократична партія "Технократична Платформа" ґрунтується на принципах технократії, що передбачає використання наукових знань, даних та експертного аналізу для прийняття рішень. Ми прагнемо уникати популізму, орієнтуючись на раціональний підхід до вирішення суспільних проблем через передові технології та сучасні методи управління.Візія партії
Ми бачимо Україну як лідера технологічних та наукових інновацій, де кожен громадянин має доступ до якісної освіти, охорони здоров’я та можливостей для розвитку. Наша мета — побудувати стійке, процвітаюче суспільство, засноване на знаннях та експертизі.Підхід до управління
Партія виступає за меритократичну модель управління, де ключові посади займають фахівці з доведеною компетенцією. Це забезпечить прийняття рішень в інтересах нації та її громадян.Освіта та інновації
Освіта є основою нашої платформи. Ми прагнемо реформувати систему освіти, акцентуючи на STEM-напрямках (наука, технології, інженерія, математика), щоб підготувати молодь до викликів сучасності. Ми також підтримуємо інновації, підприємництво та наукові дослідження як ключові драйвери економічного зростання.Ідеологія партії
Технократична партія "Технократична Платформа" базується на принципах технократії, що передбачає прийняття рішень на основі наукових знань, даних та експертного аналізу. Ми вважаємо, що ефективне управління державою можливе лише за умови використання об’єктивних даних, передових технологій та залучення висококваліфікованих фахівців. Наша ідеологія виключає популізм і політичну кон’юнктуру, натомість акцентуючи на раціональному підході до вирішення суспільних проблем. Ми прагнемо створити систему державного управління, яка є прозорою, ефективною та орієнтованою на довгостроковий розвиток України.Візія партії
Технократична партія "Технократична Платформа" бачить Україну як державу, що є світовим лідером у сфері технологій, науки та інновацій. Ми прагнемо створити суспільство, де кожен громадянин має доступ до якісної освіти, сучасної медицини та можливостей для самореалізації. Наша візія включає:- Економічну конкурентоспроможність: Розвиток високотехнологічних галузей, таких як інформаційні технології, зелена енергетика та біотехнології.
- Соціальну справедливість: Забезпечення рівного доступу до ресурсів і можливостей для всіх громадян.
- Екологічну стійкість: Впровадження технологій для збереження довкілля та боротьби зі зміною клімату.
- Глобальну інтеграцію: Активна участь України у міжнародних наукових і технологічних ініціативах.
Ми віримо, що Україна може стати прикладом для інших країн, демонструючи, як наука та технології можуть трансформувати суспільство на краще.
Підхід до управління
Наша партія виступає за меритократичну модель управління, де ключові посади в державі займають особи з відповідною кваліфікацією та досвідом. Ми вважаємо, що ефективне управління можливе лише за умови, що рішення приймаються на основі даних, експертних оцінок та стратегічного планування. Основні принципи нашого підходу:- Прозорість: Усі рішення та процеси мають бути відкритими для громадськості.
- Підзвітність: Керівники всіх рівнів несуть відповідальність за свої дії та результати.
- Ефективність: Оптимізація державних процесів для зменшення бюрократії та підвищення результативності.
Ми також підтримуємо впровадження цифрових технологій у державне управління, таких як електронне врядування, штучний інтелект для аналізу даних та блокчейн для забезпечення прозорості.
Міжнародні відносини
У сучасному світі глобальні виклики, такі як зміна клімату, пандемії та кіберзагрози, вимагають міжнародної співпраці. Технократична партія "Технократична Платформа" виступає за активну участь України у міжнародних наукових і технологічних ініціативах. Ми підтримуємо:- Участь у міжнародних дослідницьких програмах, таких як Horizon Europe.
- Співпрацю з провідними технологічними центрами світу для обміну досвідом.
- Розвиток міжнародних партнерств у сфері зелених технологій та космічних досліджень.
Такий підхід дозволить Україні не лише зміцнити свою позицію на міжнародній арені, але й отримати доступ до передових технологій та знань.
Засновник партії та керівний склад
- Засновник партії: Річард Скоропадський- Керуючий партії: Кирило Романюк
Керівний склад партії формується з висококваліфікованих фахівців, які мають досвід у державному управлінні, технологіях, економіці та інших ключових сферах. Кожен член керівництва дотримується принципів прозорості, відповідальності та професійної етики.
Умови вступу в партію
Для вступу до Технократичної партії "Технократична Платформа" кандидати повинні відповідати таким вимогам:1. Кваліфікація: Наявність вищої освіти або професійного досвіду в галузях, що відповідають цілям партії (технології, наука, економіка, державне управління тощо).
2. Відданість ідеології: Поділяти принципи технократії та готовність працювати на благо суспільства через раціональні рішення.
3. Активність: Участь у партійних заходах, проєктах та ініціативах.
4. Етичні стандарти: Відсутність судимостей, конфлікту інтересів або дій, що суперечать цінностям партії.
Контактна інформація
Для зв’язку з партією використовуйте наступні канали:- Discord: ImKava
- Telegram: ImKava
- Discord: sv1n_d1esel
- Telegram: Kirilmini
Керівництво партії забезпечує оперативну комунікацію з членами партії та громадськістю. Усі звернення розглядаються у встановлені терміни відповідно до внутрішнього регламенту.
Цілі, завдання та напрями роботи
Цілі партії
- Забезпечення сталого економічного та соціального розвитку через впровадження інноваційних технологій.- Формування ефективної системи державного управління, заснованої на даних і наукових дослідженнях.
- Підвищення якості життя громадян шляхом модернізації інфраструктури, освіти та охорони здоров’я.
- Сприяння глобальній конкурентоспроможності України через розвиток науки та технологій.
Завдання партії
- Розробка стратегій цифрової трансформації держави.- Підтримка науково-технічного потенціалу через фінансування досліджень та стартапів.
- Забезпечення прозорості та підзвітності у діяльності державних інституцій.
- Реформування освітньої системи для підготовки кадрів у технологічних галузях.
Напрями роботи
- Цифрова трансформація: Впровадження технологій штучного інтелекту, блокчейну та великих даних у державне управління.- Економічна модернізація: Стимулювання інноваційних галузей економіки.
- Соціальна політика: Розробка програм для підвищення доступності освіти та медицини.
- Екологічна стійкість: Впровадження екологічно чистих технологій.