Розглянуто Технічна Підтримка у Telegram

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андріан Мельник

Ст. Адміністратор | Західна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
21 Лип 2023
Дописи
222
Реакції
89
Бали
73
1. Сервер у діскорді: 02
2. Нікнейм теха: Софія Лісова
3. Особистий нікнейм (Discord): Discord: ac_6.2.8_ac Telegram: a_628_c
4. Суть скарги:
Звернувся в техпідтримку через те, що гра вилітала відразу після виходу з вокзалу. Як завжди, їх улюблений рецепт: "Оновіть драйвера на відеокарту". Ну, думаю, окей, оновлю. І, на диво, це спрацювало, бо перед тим я якраз Windows перевстановив.

Але недовго музика грала - через деякий час гра знову почала вилітати. Знову пишу в техпідтримку. І тут мене добивають: "Спробуйте скинути драйвера". Я вже розумів, що це ідея так собі, але все ж вирішив спробувати. І, звісно, що сталося? Гра знову вилітає на тому ж вокзалі.

Для чого було це радити? Щоб що? В результаті довелося самому ставити назад робочі драйвера. Для приколу написав їм ще раз. І вони мені: "Відновіть драйвера". Та ви серйозно? 😂

Висновок простий: техпідтримка — це або оновлюй драйвера, або видаляй їх. Ніяких варіантів більше немає. 😅

5. Доказ: (скриншот/відео): 6. Дата походження: 18 01 25

Данііл Козаченко

Заступник керівника тех.підтримки
Активний гравець
Реєстрування
6 Лип 2022
Дописи
779
Реакції
217
Бали
48
Вітаю

Усі помилки, які ви надавали операторам так чи інакше викликані драйверами (їх не актуальністю/відсутністю для певних компонентів, не тільки відеокарти)
Відповідно оператори надавали поради по виправленню пов'язані з драйверами

З оператором Софія Лісова було проведено бесіду стосовно цього випадку й накладено штрафні санкції

Якщо помилка з грою так і не була виправлена - зверніться до мене в особисті повідомлення діскорд: da4non3
Приносимо вибачення за незручності

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі