Розглянуто Технічна адміністрація / Не компетентність / Лише для власників

• Автор теми Макс Ретург
  • Дата початку
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Ретург

Гість
  1. Нікнейм адміністратора: Технічна адміністрація
  2. Особистий нікнейм: Макс Ретург
  3. Суть скарги: Ситуація наступна, в ніч з 02 на 03 вересня 2023 року, в багатьох гравців позлітали скіни, я не вийняток. Під ранок десь о між 4 і 5 годиною я створив тему в розділі Втрата майна. Вчора вдень перевіряючи розділ я не виявив ні своєї скарги, ні скарг інших гравців особливо по даній темі. Що ж, може питання було вирішене, в грі скіни не зявились, довелося створити тему по втраті майна тобто скінів повторно, але сьогодні знову перевіряючи даний розділ моєї теми як і тем багатьох інших нема. Знову. Отже в чому саме полягає суть скарги, в тому що жоден технічний адміністратор, або інший керівник не надав інформації по даній ситуації. Я розумію якщо я створив тему, то на нею дадуть відповідь. Більше того я розумію, що майже весь розділ був забитий однією і тією ж проблемою, а саме втратою скінів. Більше того я розумію що це більше за все повязано з введенням оновлення або 2.0 або того що анонсували в телеграмі декілька днів тому. Я не розумію чому не надають інформацію що проблема вирішується, є Форум, є офіційний дискорд. Так звісно такі речі не приємні, і накладають трохи негативне світло. Але те що зникають цілі Теми розділу Втрата майна це гадаю ще гірше. І виникає питання чому зникають теми, можливо це з вашого розпорядження тоді ладно, щоб не передивлоятися кожну скаргу вирішили видалити їх, так як все одно питання вирішується ( хоча знову до попереднього, чому не проінформувати), Або це може якийсь не дуже добросовісний адміністратор, або тех працівник зробив помилку і видаляючи форумні теми робить все щоб ви про це не дізнались ( Я не говорю конкретно, просто припущення оскільки я знаю що недобросовісні адміністратори є фактом є те що таких звільняли, хоча про це і не розголошувалось). І от зараз через відсутність інформації я не знаю що саме робити, чи подавати нову тему в розділ Втрата майна, чи чекати інформацію? Так, додатково скажу я перед тим як написати скаргу перевірив, деякі скіни у мене повернулись в інвентар, але 2 немає і не маючи інформації я не знаю що робити далі. Якщо ті скіни були видалені остаточно то потрібно подавати скаргу на компенсацію, а якщо я не подам протягом 3 днів згідно з правил компенсації мені не буде. З іншої сторони, через відсутність інформації я впевнений більшість знову понаписують теми на форум навіть не перевіривши чи їм повернули скіни і якщо теми просто видаляють, не перевіривши чи всі скіни людина повернула, або не повідомивши людину що їм потрібно буде подати скаргу повторно якщо не всі скіни повернуться або про компенсацію то який сенс того розділу. Тому прошу вас розглянути дане питання, про надання більше інформації гравцям в подібних ситуаціях, адже це можливо, просто проінформувати всих як мінімум в дискорді, адже це проблема не одного сервера а всих. Наведу приклад, коли через Ddos атаки декілька місяців тому гравців проінформували що сервери не коректно працюють, тож це можливо.
    Надіюсь на відповідь, щоб знати що далі робити і на те що в майбутньому хтось буде надавати більше інформації в подібних ситуаціях. Дякую
    P.S. Відповідь прошу надати когось із власників, або дуже наближених до них які зможуть обґрунтовано і інформативно дати розяснення.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    Це відео запис уже поданої теми в розділі про втрату майна яку видалили
  5. Дата походження: 04.09.2023

Максим Петрушка

Тех.Адміністратор
Тех. Адміністратор
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
13,582
Реакції
3,114
Бали
253
Доброго дня!
Передано керівництву

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Вітаю,що стосується до втрати майна було масово их витрата,ми розібралися та вирішили це питання.
Ваші скарги були не видалені а переміщені до архіву.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі