Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Вітаю! Мені заморозили тг (Видалили акк мабуть) і не можу ніяк підтвердити свій вхід на аккаунт, можна якось зняти двоетапну перевірку без мене, або будь які інші шляхи вирішення
Вітаю! Мені заморозили тг (Видалили акк мабуть) і не можу ніяк підтвердити свій вхід на аккаунт, можна якось зняти двоетапну перевірку без мене, або будь які інші шляхи вирішення
Звернись до Технічної підтримки на новому акаунті та поясни їм ситуацію. У мене теж таке колись було, я звернувся до технічної підтримки, вони кинули анкету. Я її заповнив, і через 5 хвилин зняли 2FA
Звернись до Технічної підтримки на новому акаунті та поясни їм ситуацію. У мене теж таке колись було, я звернувся до технічної підтримки, вони кинули анкету. Я її заповнив, і через 5 хвилин зняли 2FA
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.