Зачинено Тима Туман оскарження бану.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Мартінес

Пенсіонер | Легенда GTA UKRAINE
Реєстрування
14 Лип 2023
Дописи
64
Реакції
13
Бали
11
Вік
29
Нікнейм гравця: Тима Туман
Особистий нікнейм: Дмитро Український
Суть скарги: Все почалось з того що ми спілкувалися з іншим гравцем в віп чаті, прийшов цей, почав втирати чому я до іншого бикую, хоча ми просто говорили між собою.Провокації, називати мене дівчиною, що моя робота на трасі стояти і що "я баксьор я на ринге, а ти ніхто" то є нормальним? Прошу зробити повний розгляд справи, бо то не є достатніми доказами аби ось так пилити мені бан. Згадування рідних то яких? "Маленький мамин синочок"? То є образа? Ви подивіться з тих скрінів, як він стартує до мене, провокуючи цим на сварку. І це багато хто міг підтвердити.
Посилання на статтю: тиць
Дата порушення:25.02.2024

Дмитро Мартінес

Реєстрування
14 Лип 2023
Дописи
64
Реакції
13
Бали
11
Вік
29
І хочу зауважити, чому в тій статті немає чіткого смс із віп чату? Його останні слова, він сфотографував обрізано, тобто аби прикрити свою шкуру. Ніколи не згадував про когось із чиїхось батьків взагалі нічого, ні хорошого ні поганого, якщо і є інцидент, то це є внутрішнє питання двух гравців і батьки тут явно лишнє. Скомпрометувати проти мене що він такий, а я ніжний і пушистий - брєд.

Дмитро Мартінес

Реєстрування
14 Лип 2023
Дописи
64
Реакції
13
Бали
11
Вік
29
Образи були з обох сторін, видати обом мут, аби знали я ще розумію. А на мене таке наговорював то йому взагалі нічого, а мені без улюбленої гри 3 дні через цього бовдура сидіть.

Олександр Грінка

Поважний гравець
Реєстрування
4 Чер 2023
Дописи
197
Реакції
110
Бали
88
Образи були з обох сторін, видати обом мут, аби знали я ще розумію. А на мене таке наговорював то йому взагалі нічого, а мені без улюбленої гри 3 дні через цього бовдура сидіть.
Вітаю якщо є докази зробіть скаргу.Зачиненно

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі