Розглянуто Тимофій Джекпот

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
20 Лис 2025
Дописи
19
Реакції
12
Бали
8
1. Ваш нікнейм:Альона Бурлака
2. Нікнейм порушника:Тимофій Джекпот
3. Назва клану порушника: чорний-лотос
4. Суть скарги:Я знаходилася на території НПУ та в цей час монтувала відео, тому фрапс на ноутбуці випадково продовжував записувати. У момент запису я помітила, що невідомі особи без дозволу почали відкривати ворота НПУ. Я підійшла та закрила ворота, після чого один з хлопців попросив у мене ремкомплект. Я цю особу знаю як гравця, який часто поводиться неадекватно, тому відмовила йому. Після цього він почав говорити на мою адресу образливі вислови. Поруч хтось запитав, чи варто прострілювати мені машину. На що він відповів, що «нема сенсу». За мить він відкрив стрілянину по моєму транспортному засобу та пробив колесо. Незважаючи на це, я зберігала спокій, стала на своє місце та продовжувала виконувати свої службові обов’язки. Пізніше я завела двигун і поїхала на своє парковочне місце. Після цього гравець дістав автоматичну зброю та знову почав стріляти по мені, без будь-якої RP-причини та без будь-якого конфлікту, який би це виправдовував. Він трохи від’їхав назад, і коли я знову не дала йому ремкомплект, він повторно відкрив вогонь. Стоячи на парковці, я помітила, що він став на одне коліно і почав прицілюватися в мій бік. Я перевірила, чи записується фрапс, та переконалася, що запис триває. Я підійшла до нього, запитала, що він робить і чому прицілюється. Після цього я припустила, що він може бути у розшуку, тому відкрила службовий планшет та перевірила його. Гравець дійсно перебував у розшуку.Після перевірки я повернулася на своє місце та планувала повідомити поліцейських. Але до того, як я встигла щось зробити, гравець знову почав стріляти по мені та вбив мене, хоча я не вчиняла щодо нього жодних агресивних дій та не порушувала правил RP.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення:01.12.2025

Михайло Солідний

ГС Неоф | Чорноморський край 07
Куратор лідерів
Реєстрування
5 Гру 2023
Дописи
1,700
Реакції
539
Бали
253
Вітаю.

Гравець Тимофій Джекпот[33797] отримує:
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Варн
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 20
5.10.
"Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут 30
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут 30

Гравець Альона Бурлака[63067] отримує:
6.29. "Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. | Мут 30
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15
6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки. | Деморган 20

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі