Вітаю!
Я, як працівник, на якого була подана скарга, хочу детальніше пояснити ситуацію та надати свою позицію щодо даного випадку.
В офіційній групі ДКВС я звернувся до даного працівника із запитанням щодо його Nickname. На моє запитання працівник відмовився надати відповідь. Після цього я повторно наказав йому назвати свій Nickname, однак у відповідь він надіслав стікер із написом «Відмовлено». У зв'язку з такою поведінкою я зробив працівнику усне попередження та пояснив, що подібне ставлення до наказів і спілкування в офіційній групі є неприпустимим.
Проте після отримання попередження дана особа продовжила вести себе зневажливо та написала повідомлення «Бебе» і «Забоявся дуже догани». На мою думку, такі висловлювання показали байдуже ставлення до попередження та можливого отримання догани. Саме тому я розцінив дані дії як ігнорування зауваження та неповагу до встановленого порядку, у зв'язку з чим працівнику було видано догану. Після цього дана особа продовжила поводити себе неналежним чином в офіційній групі ДКВС, через що їй додатково було винесено попередження.
Хочу зазначити, що мої дії не були спрямовані на особисту непріязнь або інше. Усі рішення приймалися виключно з огляду на його поведінку та порушення правио в офіційній групі Telegram. Метою моїх дій було підтримання належної поведінки та дисципліни в групі.
Очікуємо відповіді ГС/ЗГС держ