Розглянуто Тимофій Черненко//Необ'єктивне покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вадим Кравчук.

Лідер МОЗ | Південна Україна
Реєстрування
16 Кві 2024
Дописи
219
Реакції
220
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Мухаммед Баобаб
2. Нікнейм адміністратора: Тимофій Черненко
3. Суть скарги:
Добрий вечір, шановна адміністраціє.
Сьогодні трапилася дуже неприємна ситуація з адміністратором. Я допомагав працівнику НПУ, а саме - проводив його до автомобіля з порушником, щоб у разі потреби надати допомогу.
Коли працівник уже перебував біля авто, по ньому та по порушнику відкрили вогонь. Я не знав, чим саме можу допомогти в цій ситуації, оскільки в мене не було зброї чи інших засобів для знешкодження осіб, які відкрили вогонь. Несподівано на допомогу прибули працівники державних організацій та знешкодили порушників.
Однак згодом, приблизно через 10 хвилин, усіх осіб, які брали участь у ситуації, було покарано. Особисто мене покарали за FD in GZ на 100 хвилин — тобто майже на максимальний термін. Проте питання не лише в терміні покарання, а в його обгрунтуванні.
Я не розумію, де саме з мого боку було порушення FD. За бажання адміністратор міг розцінити мої дії як DB, але ним було прийнято рішення покарати саме за FD, що я вважаю некоректним та некомпетентним.
Коли я викликав адміністратора для обговорення ситуації в Discord, де також перебували інші особи, яких він покарав, адміністратор не надав чіткого пояснення, після чого вийшов із Discord та гри.

Прошу розібратися в цій ситуації та надати об’єктивну оцінку діям адміністратора.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):

Жмяк- відеодокази с ситуацією від мого лиця.
Жмяк - фото з видачі покарання.

5. Дата порушення: 18.01.2026

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі