Відмовлено Тимофій Черненко//Нон РП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
2 Тра 2025
Дописи
46
Реакції
25
Бали
21
  1. Нікнейм гравця:Тимофій Черненко
  2. Особистий нікнейм:Вадим Сода
  3. Суть скарги:Я собі їхав і порушив їхав по встречці і він сразу відкрив 4 мегафон я не зупинився но потім зупинився і він мене вбив потім він зупинив людини біль МОЗ К десь в я відкрив по ньому вогонь чуть пізніше він отямився і почав тоже відкривати вогонь я дальше по ньому стриляв а він взяв та стрельнув тайзером без РП потім надів кайданки без РП потім він розказав міранду вже в допитувальні коли я її попросив приїхав потім мій адвокат і його посадили під час РП на 120 хв на це треба звернути увагу адміністратору та потім він у мене конфіскував петрушку 14 шт 3 сорта та в мене ще було багато зброї но він її не взяв хоча. Посвідчення на зброю в мене не було і він мене посадив на 2 години я прошу повернути мою петрушку та компенсацію за то що я сиджу 2 години в розмірі 4 мільйонів та провести йому співбесіду
  4. Докази (скріншот/відео):Попросіть у Тимофія є доказ як він в мене брав петрушку Вот він
  5. Дата порушення:30.07.2025

Тимур Бейтман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
18 Жов 2023
Дописи
283
Реакції
402
Бали
68
Вітаю, шановний гравець!
Переглянувши вашу скаргу виношу такий вердикт:

У вашій скарзі відсутні відеодокази для повного розгляду скарги. Подайте скаргу повторно з відповідними відеодоказими.

ВІДМОВЛЕНО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі