Відмовлено Тимур Бейтман | Непрофесійна поведінка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Навроцький

merci beaucoup
Тех. Підтримка
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
1,133
Реакції
777
Бали
253
Нікнейм адміністратора:

Тимур Бейтман

Особистий нікнейм:

Саша Навроцький

Суть скарги:

Ситуація була наступною: я звернувся з репортом до адміністратора з метою з'ясування деяких питань. Адміністратор телепортувався до мене з голосовим зв'язком та запитав, що у мене трапилось. Після цього я почав ставити запитання, але адміністратор паралельно писав щось у чаті, чого я, на жаль, не бачив.

Я кілька разів повідомив адміністратора, що не бачу його текстових повідомлень, і попросив надати відповідь голосом. Незважаючи на моє прохання, адміністратор продовжував відповідати в текстовому форматі. Після численних спроб пояснити ситуацію адміністратор почав кудись віддалятися, ігноруючи мої прохання зупинитися та надати відповідь голосом.

Вважаю, що така поведінка адміністратора є неприпустимою та непрофесійною. Прошу розглянути дану ситуацію та застосувати відповідне дисциплінарне покарання.

Доказ видачі покарання (скріншот/відео):

В даному випадку ситуація -
point

Дата походження:

02.03.2025

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю, було переглянуто відео ситуації зі сторони адміністратора. В той момент він взагалі не чув, що Ви казали з самого початку ситуації, через технічні проблеми. Провини адміністратора в даній ситуації немає і тим паче, непрофесійності.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі