Відмовлено Тимур Волков / Хоче безпідставно видати мені покарання / Для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дима Флуррі

Отаман
Реєстрування
15 Сер 2023
Дописи
280
Реакції
42
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Тимур Волков
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Флуррі
  3. Суть скарги: Данний адміністратор звинувачує мене у зливі фракції і погрожує в наступний раз заблокувати мій аккаунт за нібито "злив фракції" добре пройдімось по порушенням працівників а саме зам.лідера і підполковник якщо данний ГС Держ. вважає що якщо Полковник видає безпідставно догани то тоді я не маю права подати на Полковника скаргу за те що від Полковника були Порушення Зам/Лідера і я вважаю це не нормально що мені не можна подати скаргу на співробітників які дуже серйозно порушують. Також я подавав скаргу на Підполковника Анатолія Ткача тому що данний співробітник намагався злити мене і мого друга який теж працює в НПУ Києва. І ви самі подумайте які це серйозні порушення. Ви пропонуєте не видавати покарання тим гравцям від яких є серйозні порушення? Та забороняєте мені подавати скарги на співробітників від який є грубі порушення чи як? я вважаю це непристойно так відповідати гравцю і ви ще хочете за це мене забанити реально ? З моєї сторони порушень не було, це по перше, по друге Генерал мене звинувачував у тому що я зливаю склад але я подав декілька скарг на співробітників від яких були дуже серйозні порушення, також я подав пару скарг на декілька сержантів, тому що я викликав адміністрацію і спитав якщо є такі порушення від співробітників я можу подати скаргу ? На що адміністратор відповідає так звісно. І зараз тут ви намагаєтеся мене звинувачувати в тому що я не робив. Тому звертаюся до ГА/ЗГА я вважаю що це неправильно зі сторони ГС Держ. звинувачувати мене в тому що я не робив. Я подав скарги тільки на тих хто реально порушив правила але я нікого не зливав. Тому шановні ГА/ЗГА передивіться будь ласка мої скарги і побачите що від кожного гравця на якого я подавав скаргу були порушення. я не намагався нікого злити. Очікую розгляду!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць
  5. Дата походження: 09.05.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі