Розглянуто Тимур Волков//подвійне покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимр Кайовскій

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Бер 2024
Дописи
118
Реакції
94
Бали
73
  • Нікнейм адміністратора: Тимур Волков
  • Мій особистий нікнейм: Володимр Кайовскій

Суть скарги:
25.09.2025 я зайшов у голосовий канал, де перебувало близько 100 користувачів, та запустив демонстрацію екрану з мультфільмом «Свинка Пеппа». Після завершення перегляду ми продовжили спілкуватися у чаті у дружній атмосфері, де я надіслав GIF із чоловіком літнього віку. За цей GIF я одразу отримав покарання від бота Juniper (скріншот: посилання).

Згодом я надіслав ще одну GIF-анімацію, вже із замальованими інтимними місцями, яка не містила контенту 18+. Після цього адміністратор Тимур Волков видав мені додаткове покарання у вигляді мута на 3 години за порушення правила №4.

Я звернувся до адміністратора у Telegram із проханням пояснити ситуацію, адже за перший випадок я вже отримав відповідне попередження від системи, як це передбачено регламентом (скріншот: посилання). У відповідь я отримав повідомлення з виправданням, що він має право відхилятися від правил, посилаючись на пункт:
«S.M має право відхилятися від правил у виняткових випадках, якщо це необхідно для збереження порядку та атмосфери спільноти» (скріншот: посилання).

Вважаю, що в даній ситуації виняткових обставин не було, адже я вже отримав покарання від бота Juniper у вигляді попередження, як це прямо передбачено регламентом. Таким чином, додаткове покарання від адміністратора є подвійним покаранням за один і той самий проступок, що суперечить принципу справедливості та послідовності у застосуванні правил.

Докази видачі покарання: <3
Дата походження: 25.09.2025

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,320
Реакції
5,043
Бали
253
Вітаю!

Покарання були видано вірно, тому, що навіть GIF картинки які ви надсилали, суперечили нашим правилам.
Не порушуйте в майбутньому, щоб не отримувати покарань.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі