Володимр Кайовскій
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 13 Бер 2024
- Дописи
- 118
- Реакції
- 94
- Бали
- 73
- Нікнейм адміністратора: Тимур Волков
- Мій особистий нікнейм: Володимр Кайовскій
Суть скарги:
25.09.2025 я зайшов у голосовий канал, де перебувало близько 100 користувачів, та запустив демонстрацію екрану з мультфільмом «Свинка Пеппа». Після завершення перегляду ми продовжили спілкуватися у чаті у дружній атмосфері, де я надіслав GIF із чоловіком літнього віку. За цей GIF я одразу отримав покарання від бота Juniper (скріншот: посилання).
Згодом я надіслав ще одну GIF-анімацію, вже із замальованими інтимними місцями, яка не містила контенту 18+. Після цього адміністратор Тимур Волков видав мені додаткове покарання у вигляді мута на 3 години за порушення правила №4.
Я звернувся до адміністратора у Telegram із проханням пояснити ситуацію, адже за перший випадок я вже отримав відповідне попередження від системи, як це передбачено регламентом (скріншот: посилання). У відповідь я отримав повідомлення з виправданням, що він має право відхилятися від правил, посилаючись на пункт:
«S.M має право відхилятися від правил у виняткових випадках, якщо це необхідно для збереження порядку та атмосфери спільноти» (скріншот: посилання).
Вважаю, що в даній ситуації виняткових обставин не було, адже я вже отримав покарання від бота Juniper у вигляді попередження, як це прямо передбачено регламентом. Таким чином, додаткове покарання від адміністратора є подвійним покаранням за один і той самий проступок, що суперечить принципу справедливості та послідовності у застосуванні правил.
Докази видачі покарання: <3
Дата походження: 25.09.2025