Розглянуто Тимур Волков

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Aртем Судаков

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
2,770
Реакції
1,129
Бали
253
  1. Нікнейм адміністратора: Тимур Волков
  2. Особистий нікнейм: Артем Судаков
  3. Суть скарги: Вітаю, на мою думку адміністратор не зовсім зрозумів ситуацію або надав не корекну відповідь, розмова йшла про звільнення з організації, а не прийняття. Також хочу наголосити на те що основні причини для звільнення стали саме спілкування з "ворогами" лідера та його сім'ї та те що я не звернувся до нього, а до прокуратури на оскарження неправомірних дій працівника. Як на мене цього за мало для звільнення та вірне рішення було би провести бесіду на рахунок цього та виданням дисциплінарного стягнення у вигляді "догани". Але це все моя думка, можливо адміністратор не порахує її доречною. Нагадую те що я завжди готовий обговорити цю ситуацію.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
  5. Дата походження: 15.08.2025

Тимур Волков

Адміністратор | Північна Україна
Адміністратор
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
1,955
Реакції
1,677
Бали
253
Вітаю,

Лідер має право вирішувати кого тримати у фракції. У лідера СБУ була вагома причина для втрати до вас довіри. Ви можете вирішити ситуацію з Богданом, та повернутися у фракцію.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Як вказано вище, лідер самостійно формує склад своєї організації та з огляду на недовіру за певні вчинки може звільнити гравця, вам необхідно владнати ситуацію з лідером аби ви могли повернутись у організацію.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі