Розглянуто Тимур Ланькo // Блат Анні Мідзуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Янчик

Будьте добрішими один до одного 😇
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
94
Реакції
25
Бали
63
1. Ваш нікнейм:Назар Грабар
2. Нікнейм адміністратора: Тимур Ланько, та Слідкуючий МОЗ
3. Суть скарги: ось моя скарга на лідера в які лідер точно зробив не правельний вибір та звільнив мене без причини, але друзі адміни Анні Мудізуто закривають любі скарги на неї, ось скарга в які лідер точно звільнив без прични клац Тимур закрив скаргу де точно немає мого порушення я думаю це не секрет показати відео Анні Мідзуто де є моє порушення отож покажіть його і зробіть правельний вердикт, розумію кожен хлопець хоче уваги від дівчини але це повино бути поза межами гри. "У лідера моз вкрадина оффрмлення форму у майбутьного лідера." зробіть првельний вердикт і покажіть хоть половину мого порушення де можна мене звільнат за втрату довіри. "Зрозумію дружбу між ГА та ГС держ, але будь ласка бутье справедливі"
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): ось
5. Дата порушення:16.06.2026

Тимур Ланькo

ГС Держ | Чорноморський Край
Куратор лідерів
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
1,533
Реакції
1,652
Бали
253
Вітаю!
З вашої сторони була зафіксована неадекватна поведінка щодо лідера, а саме: образливі висловлювання та провокації. Також, коли лідер надає вам накази, ви їх ігноруєте та допускаєте провокаційні висловлювання, а саме: «Звільняй» та «Коли мене вже звільниш?». Після цього у лідера склалася думка щодо вашого звільнення за втратою довіри.

Очікуйте відповіді від ГА/КА.

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,627
Реакції
1,677
Бали
253
Відповідь була надана ГС держ.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі