Розглянуто Тимур Торес 37995// Чіт+Вихід під час погоні

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данило Аккерман

Герой України | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
30 Жов 2024
Дописи
662
Реакції
185
Бали
103
Адреса
Kropyvnytskiy
  1. Нікнейм гравця: Тимур Торес (37995)
  2. Особистий нікнейм: Даня Вишньовський
  3. Суть скарги: Вітаю адміністрація! Ситуація досить довга та цікава, розпишу все як було. Разом з працівником ЗСУ ТЦК, після роздачі повісток ми їхали назад на ВЧ, і побачили правопорушника, який проїхав на заборонений сигнал світлофору, і + йому потрібно було виписати повістку. Після всіх попереджень, відкрив вогонь спочатку працівник ЗСУ, потім вже і я ( стріляв я коли машина катилася, та я не рулював нею, вона їхала по інерції). Після досить багатьох пострілів по колесам, ми помітили, що машина навіть не димиться, а колеса повертаються на місце, хоча було чітко видно, що вони пробиті. Раз за разом, його машина почала диміться, але в моменті просто перестала диміться, і знову колеса повернулися як були. Ну і в кінці ми його загнали в тупік, і він вийшов. Відео велике, тому докріпляю тайм коди: 0:35 виявлення порушника, перші попередження, 01:11 стріляємо по колесам, з'являється дим, і відразу пропадає, 01:26 вже впритул стріляю по колесам не керуючи автівкою, і вже чітко видно, що без іскор він взяв і поїхав, 3:08 ми його піджали, повторно стріляємо по колесам, і там видно що вони скривилися, і знову він поїхав, 03:56 загнали в тупік, і він вийшов з гри.
  4. Докази (скріншот/відео): тик
  5. Дата порушення: 13.11.2025

Олександр Кондратюк

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
3,635
Реакції
1,946
Бали
253
Вітаю
Гравець 37995 отримує покарання Вихід під час арешту
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі