Розглянуто Тимур Штанько // Нон рп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Шевчук

Легенда проєкту
Активний гравець
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
667
Реакції
460
Бали
108
1. Нікнейм гравця: Тимур Штанько.
2. Особистий нікнейм: Микола Шевчук.
3. Суть скарги: Їхав спокійно та побачив як поліцейські стрялють в городі по фурі, я поїхав за ними щоб зупинити та розібратися чому вони відкрили вогонь в городі та ще й по людині, вони їхали поломані та без капота на службовій машині, але вони не зупинялися то я забив на них та поїхав собі далі куди мені потрібно, через пару секунд після того як я поїхав я чую звук сирени, тому я зупинився до узбіччя, поліцейський під'їхав, а з пасажирського інший поліцейський почав цілитись на мене, і вони коли паркувались підразали мій автомобіль, після того поліцейський Тимур Штанько вийшов з автомобіля не відіграв зброю, після того почав на мене цілитись і через пару секунд витягнув мене з машини не відігравши рп, і він не прочитав міранду при затримані. І прикол в тому що він каже що я в орієнтувані, хоча в мене тонована машина та він не перевіряв паспорт, не встановлював особистість, після того як я йому це сказав, то він відповів що машина в орієнтувані, хоча за рулем може бути будь яка людина.
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 05.04.2023

Олег Ломакін

He believes in you more than you do|Grandpa
Реєстрування
12 Гру 2022
Дописи
385
Реакції
390
Бали
123
3. Суть скарги: Їхав спокійно та побачив як поліцейські стрялють в городі по фурі, я поїхав за ними щоб зупинити та розібратися чому вони відкрили вогонь в городі та ще й по людині, вони їхали поломані та без капота на службовій машині, але вони не зупинялися то я забив на них та поїхав собі далі куди мені потрібно, через пару секунд після того як я поїхав я чую звук сирени, тому я зупинився до узбіччя, поліцейський під'їхав, а з пасажирського інший поліцейський почав цілитись на мене, і вони коли паркувались підразали мій автомобіль, після того поліцейський Тимур Штанько вийшов з автомобіля не відіграв зброю, після того почав на мене цілитись і через пару секунд витягнув мене з машини не відігравши рп, і він не прочитав міранду при затримані. І прикол в тому що він каже що я в орієнтувані, хоча в мене тонована машина та він не перевіряв паспорт, не встановлював особистість, після того як я йому це сказав, то він відповів що машина в орієнтувані, хоча за рулем може бути будь яка людина.
1. Співробітники НПУ можуть не відігравати вогнепальну зброю.
2. В тому що інший співробітник цілився у вас, порушення немає, він цілився у ТЗ.
3.Орієнтування могло бути на самий ТЗ.
Покажіть будь ласка відео, де співробітник оформлював вас у відділку, можливо там співробітник перевірив ваші документи.

Микола Шевчук

Легенда проєкту
Активний гравець
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
667
Реакції
460
Бали
108
1. Співробітники НПУ можуть не відігравати вогнепальну зброю.
2. В тому що інший співробітник цілився у вас, порушення немає, він цілився у ТЗ.
3.Орієнтування могло бути на самий ТЗ.
Покажіть будь ласка відео, де співробітник оформлював вас у відділку, можливо там співробітник перевірив ваші документи.

Так орієнтування то могло бути, але я ж кажу він даже паспорт не перевіряв в мене машина тонована, він просто взяв витащів і в наручники взяв, ну це понятно було що він по айді орієнтувався. Бо я ключі можу дати іншій людині, треба було паспорт і тех паспорт просити в мене.Якщо ти такий розумний то скажи чого він не відіграв коли витягував?

Олег Ломакін

He believes in you more than you do|Grandpa
Реєстрування
12 Гру 2022
Дописи
385
Реакції
390
Бали
123
Так орієнтування то могло бути, але я ж кажу він даже паспорт не перевіряв в мене машина тонована, він просто взяв витащів і в наручники взяв, ну це понятно було що він по айді орієнтувався. Бо я ключі можу дати іншій людині, треба було паспорт і тех паспорт просити в мене.Якщо ти такий розумний то скажи чого він не відіграв коли витягував?
З тим що він не відігрував коли витягував, може бути декілька причин, одна із яких, звичайно, людський фактор, тут співробітник можливо й трошки порушив, проте все інше він відіграв, до того ж останнім часом у зв'язку із лагами серверу, голосовий чат, у вас, або у всіх, міг просто напросто не уввімкнутися. Проте, якщо співробітник тут порушив, то він за це понесе відповідальність, яку саме - визначатиме керівництво ГУНП м.Харків. Інші порушення, які ви вказали, занадто малі, для того щоб карати за них співробітника, і більшості з них-не існує.

Реєстрування
4 Лют 2023
Дописи
31
Реакції
13
Бали
8
1.Я відіграв може в тебе залагало
2.Ми знайшли твій автомобіль по номерам та по розцветки машини та покамерам які розтановленні по місті
3.Я вам сказав виходемо з автомобілю по доброму ви не згодились та я вас мав право витягнути з авто та закувати в кайданки
4.Я сказав що будемо розбиратися у відділку
5.Та все зробив згодно закону!
Служу Народу України!

Микола Шевчук

Легенда проєкту
Активний гравець
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
667
Реакції
460
Бали
108
1.Я відіграв може в тебе залагало
2.Ми знайшли твій автомобіль по номерам та по розцветки машини та покамерам які розтановленні по місті
3.Я вам сказав виходемо з автомобілю по доброму ви не згодились та я вас мав право витягнути з авто та закувати в кайданки
4.Я сказав що будемо розбиратися у відділку
5.Та все зробив згодно закону!
Служу Народу України!
Ти мені нічого не казав, на фрапсі чути що даже ти нічого не казав і в мене не лагало, ти просто підійшов і витягнув. А зараз ти просто обманюєш Адміністрацію

Реєстрування
4 Лют 2023
Дописи
31
Реакції
13
Бали
8
Ти мені нічого не казав, на фрапсі чути що даже ти нічого не казав і в мене не лагало, ти просто підійшов і витягнув. А зараз ти просто обманюєш Адміністрацію
Ти сам нас провакув та сам вказав в рапорт що забив на нас та поїхав далі
Плюс то на фрапсі не видно як ми стриляли по фурі по місті та й може взагалі не стриляли а навіть якщо стриляли то на то було якась причина логично
Та великий плюс ти NonRP Drive

Останнє редагування:

Роман Пічкур

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
21 Січ 2023
Дописи
260
Реакції
119
Бали
48
Вітаю Шановний Гравець!
Дякую за очікування.
Я обговорив ситуації з Генералом НПУ м.Харкова та виношу такий вердикт.
Гравець
Тимур Штанько отримає КПЗ на 60 хв за NonRp Дії.
Гарного вечора
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі