Ростік Потужний.
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 21 Гру 2024
- Дописи
- 75
- Реакції
- 55
- Бали
- 23
- Нікнейм адміністратора:ГС ЗГС Держ
- Особистий нікнейм:Ростік Щадило
- Суть скарги:Добрий день, шановна адміністраціє 05 серверу.
Трапилася така ситуація я стояв на посаді полковника ДКВС. Потім зняли лідера, і я разом із трьома іншими людьми подав на лідера ДКВС. Після цього лише троє з нас пройшли на кандидатів. Ми всі троє не пройшли обзвон, ГС-ЗГС сказали, що він був пройдений дуже погано у всіх, тому ніхто не підходить на цю посаду.
Однак, через 5 хвилин після цього на посаду лідера призначили Данила Вайта (здається). У мене є підозра, що йому 13 років. Також, наскільки мені відомо, він грає на іншому проекті.
Я хотів би попросити вас переглянути докази того, як саме він пройшов обзвон у ГС-ЗГС держ блат? Далі після призначення нового лідера, приблизно через 30 хвилин, я звернувся до ГС-ЗГС із проханням зняти мене за ЗВБ. Але ці двоє “геніальних” чоловіків видали мені варн за не відстояний термін і ЗЧС на 30 днів.
Я подавав на неактив двічі, тому що не мав змоги грати близько двох тижнів не мав доступу до ПК. Потім два дні я був активним і працював. Після цього був призначений новий лідер, і мене просто звільнили не за ЗВБ, як я просив.
Я був готовий отримати бан чи ЧС лідерів/заступників, але мене звільнили навіть без пояснень. та причини Просто дали варн та 30 днів ЗЧС.
Прошу вас звернутися до них із проханням детальніше пояснити, чому мене звільнили саме так, а не згідно з правилами, Також прошу переглянути детальнішу інформацію про нового лідера ДКВС.
Как сказал Серёжа «Ми дали від себе загальний на 30 днів
Не згодні з покаранням - скаргу на форум»
// by Shadilo🫶💘 - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
- Дата походження:16.06.25