Розглянуто Только для ГА - ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ростік Потужний.

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Гру 2024
Дописи
75
Реакції
55
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора:ГС ЗГС Держ
  2. Особистий нікнейм:Ростік Щадило
  3. Суть скарги:Добрий день, шановна адміністраціє 05 серверу.
    Трапилася така ситуація я стояв на посаді полковника ДКВС. Потім зняли лідера, і я разом із трьома іншими людьми подав на лідера ДКВС. Після цього лише троє з нас пройшли на кандидатів. Ми всі троє не пройшли обзвон, ГС-ЗГС сказали, що він був пройдений дуже погано у всіх, тому ніхто не підходить на цю посаду.
    Однак, через 5 хвилин після цього на посаду лідера призначили Данила Вайта (здається). У мене є підозра, що йому 13 років. Також, наскільки мені відомо, він грає на іншому проекті.
    Я хотів би попросити вас переглянути докази того, як саме він пройшов обзвон у ГС-ЗГС держ блат? Далі після призначення нового лідера, приблизно через 30 хвилин, я звернувся до ГС-ЗГС із проханням зняти мене за ЗВБ. Але ці двоє “геніальних” чоловіків видали мені варн за не відстояний термін і ЗЧС на 30 днів.
    Я подавав на неактив двічі, тому що не мав змоги грати близько двох тижнів не мав доступу до ПК. Потім два дні я був активним і працював. Після цього був призначений новий лідер, і мене просто звільнили не за ЗВБ, як я просив.
    Я був готовий отримати бан чи ЧС лідерів/заступників, але мене звільнили навіть без пояснень. та причини Просто дали варн та 30 днів ЗЧС.
    Прошу вас звернутися до них із проханням детальніше пояснити, чому мене звільнили саме так, а не згідно з правилами, Також прошу переглянути детальнішу інформацію про нового лідера ДКВС.
    Как сказал Серёжа «Ми дали від себе загальний на 30 днів
    Не згодні з покаранням - скаргу на форум»

// by Shadilo🫶💘
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
  5. Дата походження:16.06.25

Сергій Правда

ЗГС Держ | Південна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Чер 2023
Дописи
400
Реакції
1,045
Бали
153
Вітання так як скарга на моє ім'я хочу внести "маленьку рецензію" вашим словам
Давайте розглянемо ситуацію об’єктивно та з точки зору адміністрації та інформації доступної тільки для нас

Почнемо з простого: вас було призначено на посаду 29.05.2025.
На перших же зборах, які мали велике значення, вас не було присутнім - через що ви отримали перше попередження
Це було абсолютно виправдано, адже кожен член старшого особового складу фракції має бути включеним у процес і брати участь у ключових заходах а особливо - бути присутнім на зборах Лідерів/Заступників

Щодо ситуації з обзвоном - він дійсно був проведений, і за його результатами жоден із кандидатів не продемонстрував достатнього рівня підготовки. Усі троє (включно з вами) не пройшли його належним чином

Проте, серед усіх відповідей найбільш прийнятні продемонстрував Даніїл Вайт, і саме тому, після обговорення кандидатів з ГС Держ, йому було надано шанс проявити себе
Це було наше свідоме рішення з відповідними винятками, і з боку адміністрації - це була довіра та шанс проявити себе, а не «Блат», як ви це описуєте в скарзі

Щодо вашого твердження про «просто так виданий варн» — у нас існує чітке положення в правилах лідерів державних організацій, зокрема:

• 1.4. Заступник лідера зобов’язаний відпрацювати мінімум 14 днів на своїй посаді.
  • 4.4. Якщо заступник покидає посаду раніше — це автоматично тягне за собою ЧС лідерів на 15 днів + Варн.
  • Якщо ви вважаєте що ви "працювали" в період неактиву, спішу вас засмутити та повідомити, неактив не рахується в дні відстояні вами на посаді
Це не «просто так», це чітке слідування правилам, які були відомі кожному, хто займає керівну посаду, які ви називали на обзвоні на посаду заступника, коли проходили його

Переходимо до наступного моменту:
Після того, як вас не поставили на посаду, ви почали писати про наміри піти ЗВБ, аргументуючи це тим, що «поставили якогось там лідера».
На жаль, така реакція є свідченням відсутності зрілого підходу до ситуації та небажання працювати над своїми помилками(на мою думку)
Лідер/Заступник - це не лише про посаду, це про відповідальність і вміння залишатися професійним навіть у непростих ситуаціях, для того, щоб показувати себе та свою роботу..

Тому, враховуючи всі фактори:

• вашу пасивну позицію на посаді;
  • пропуск зборів;
  • емоційну реакцію після рішення адміністрації;
  • порушення чітко прописаних правил;
Було прийнято рішення щодо ЗЧС на 30 днів, як реакція на загальне ставлення до фракції та ігнорування ваших обов’язків

Але всеодно рішення буде приймати ГА/ЗГА - ми передамо всю інформацію, включно з записом вашого обзвону, де все чітко видно і чути. Очікуємо відповіді

Сергій Правда

ЗГС Держ | Південна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Чер 2023
Дописи
400
Реакції
1,045
Бали
153
Прошу додатково врахувати, що це не перший досвід Даніїла Вайта

Він двічі був на посадах Лідера УЗ та МОЗ, де продемонстрував стабільну, системну роботу, гарну комунікацію з адміністрацією та чітке виконання поставлених йому обов’язків

Машуля Громова

bliss
Активний гравець
Реєстрування
9 Гру 2023
Дописи
749
Реакції
892
Бали
113
Вітаю !
Заступник Головного слідкуючого за державними організаціями вище надав чітку та обґрунтовану відповідь щодо вашого зняття з посади.
З рішенням ГС та ЗГС погоджуюсь.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі