Розглянуто Только для ГА!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мерик Хард

Поважний гравець
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
296
Реакції
205
Бали
63
  1. Нікнейм адміністратора:Валерія Тимошик
  2. Особистий нікнейм:Юргог Тюбикович 89802
  3. Суть скарги:Шановний ГА! звертаюсь до вас у мене виникла така проблема що я писав оскардення на форумі 06 сервера що я використовував чіти а даний адміністратор мені відхилив заявку а ви мені оскаржили блокування на 03 сервері можу кинути вам доказ в дс а ЗГА! 06 коли розглянув мою жалобу він відхилив її і просто відкинув мені всі серійники даже коли ви мене оскаржили і я йому написав в ЛС ЗГА! 06 і він мені говорить вам не вірю за це одго фото подайте жалобу на форум і якщо я вас дійсно оскаржив ГА! 03 я вам роблокую прошу шановний ГА! написати що ви мене окаржили бо даний Адмістратор мені не вірить в мене до того був нік Юрий Деприсайд
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1741728733057.png
  5. Дата походження:11.03.2025

Реєстрування
14 Сер 2022
Дописи
321
Реакції
97
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора:Валерія Тимошик
  2. Особистий нікнейм:Юргог Тюбикович 89802
  3. Суть скарги:Шановний ГА! звертаюсь до вас у мене виникла така проблема що я писав оскардення на форумі 06 сервера що я використовував чіти а даний адміністратор мені відхилив заявку а ви мені оскаржили блокування на 03 сервері можу кинути вам доказ в дс а ЗГА! 06 коли розглянув мою жалобу він відхилив її і просто відкинув мені всі серійники даже коли ви мене оскаржили і я йому написав в ЛС ЗГА! 06 і він мені говорить вам не вірю за це одго фото подайте жалобу на форум і якщо я вас дійсно оскаржив ГА! 03 я вам роблокую прошу шановний ГА! написати що ви мене окаржили бо даний Адмістратор мені не вірить в мене до того був нік Юрий Деприсайд
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Переглянути вкладення 289330
  5. Дата походження:11.03.2025
Нічого не зрозуміло
Отказано(сиди далі в бані чітер)

Останнє редагування:

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.
Вас дійсно було оскаржено на нашому сервері.
Спробуйте переподати скаргу на інший сервер, для розблокування.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі