Відмовлено Томмі Вінчестер|Особиста неприязнь

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кірюха Шевчук

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
24 Січ 2023
Дописи
244
Реакції
260
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора:Томмі Вінчестер
  2. Особистий нікнейм:Настюша Артемчук
  3. Суть скарги:

Вітаю, шановні ГА/ЗГА!

Я звертаюся до вас з величезною повагою та надією на справедливий та об’єктивний розгляд моєї ситуації, оскільки вважаю, що рішення щодо мого недопуску до обзвону на посаду лідера було ухвалене без обґрунтованих підстав та, можливо, навіть із суб’єктивних мотивів.

Я завжди поважав роботу адміністрації та розумію, наскільки складно підтримувати порядок у спільноті. Проте у цьому випадку я не можу погодитися з тим, що мене без пояснень та чітких аргументів було позбавлено можливості проявити себе.

Мій внесок у спільноту та досвід

Я далеко не новачок у цій сфері. Я маю величезний досвід у керівництві фракціями та чудово розумію, як правильно розвивати та підтримувати їх роботу.

💠 Я 4 рази був лідером та 4 рази заступником лідера
💠 Я займав відповідальні посади та завжди успішно виконував свої обов’язки
💠 Я навіть покинув пост адміністратора, щоб повністю зосередитися на розвитку фракції

Мені здається абсолютно нелогічним, що гравець із таким досвідом навіть не отримує можливості пройти співбесіду.

Я завжди виконував свої обов’язки на найвищому рівні, робив усе можливе для покращення фракційної діяльності та створення сприятливої атмосфери для всіх учасників. Я не просто гравець, який хоче отримати лідерку – я людина, яка має чітке розуміння того, як ефективно керувати фракцією.

Моє бажання розвивати проект є чесним та щирим, і я вважаю, що мої заслуги мали б хоча б дати мені шанс пройти співбесіду.

Нелогічність відмови та відсутність пояснень

Якщо правильно розумію, основною причиною мого недопуску став мій вік.

Проте це абсолютно нелогічно, тому що:

🔹 Цільова аудиторія UG – це переважно 13-16 років
🔹 Мені вже робили виключення раніше, і це не було проблемою
🔹 Я маю більше управлінського досвіду, ніж багато інших кандидатів

Однак найбільше обурює навіть не причина відмови, а повна відсутність пояснень.

📌 Коли я написав адміністратору, який ухвалював рішення, та запитав, чому мене не допустили до співбесіди, він просто переглянув моє повідомлення і проігнорував його.

📌 Це виглядає не просто як непрофесійне ставлення, а як відверте небажання відповідати за свої рішення.

Якщо адміністрація справді ухвалює об’єктивні рішення, то чому ніхто не може їх аргументувати?

Я не отримав жодної чіткої відповіді. Не було конкретних причин, не було пояснень, не було діалогу. Просто ігнор.

Я вважаю, що якщо людину не допускають до співбесіди, вона має право знати чому. Відсутність пояснень означає, що або немає реальних причин, або ж рішення ухвалювалося на основі особистої неприязні.

Якщо мене не допустили до співбесіди через реальні причини – нехай їх озвучать. Але якщо причина відсутня, це лише підтверджує, що адміністрація діє необ’єктивно та суб’єктивно.

Некомпетентність адміністратора та суб’єктивність рішень

Я змушений звернути увагу на непрофесійність та суб’єктивність окремих представників адміністрації.

❌ Чому рішення ухвалюються без пояснень?
❌ Чому адміністрація не може аргументувати свої дії?
❌ Чому адміністратор, який ухвалював рішення, просто ігнорує моє звернення?

Це не виглядає як чесна та прозора система ухвалення рішень. Це більше схоже на особисті вподобання окремих адміністраторів, які вирішують, кого вони хочуть бачити на лідерці, а кого ні.

Я неодноразово бачив ситуації, коли:

⚠️ Менш досвідчені кандидати проходили співбесіду, а я ні
⚠️ Одні правила застосовуються до одних гравців, а до інших – ні
⚠️ Декому роблять винятки, а мені без пояснень відмовляють

Така політика є нечесною і суперечить ідеям розвитку UG.

Якщо адміністратори справді обирають найкращих кандидатів, то чому вони бояться пояснювати свої рішення?

Я переконаний, що спільнота заслуговує на чесне та прозоре управління.

Прохання про перегляд заявки

Я не прошу для себе жодних особливих привілеїв – я прошу лише справедливого ставлення та рівних можливостей.

Я готовий:
✅ Пройти додаткову перевірку
✅ Довести свою компетентність
✅ Продемонструвати свої навички управління

Я хочу, щоб моя заявка була переглянута повторно. Якщо у адміністрації є конкретні зауваження щодо моєї кандидатури – я хочу їх почути.

Я хочу чесної співбесіди, де я зможу показати свої здібності та довести, що гідний цієї посади.

Якщо адміністрація не має аргументів проти мене, то не бачу жодної причини не допустити мене до співбесіди.

Прошу вас переглянути це рішення та ухвалити об’єктивне рішення на основі фактів, а не особистих симпатій чи антипатій окремих адміністраторів.

Я вірю у справедливість та адекватність старшої адміністрації, і сподіваюся, що моє звернення буде розглянуто уважно та неупереджено.

Висновок

📌 Я маю великий досвід управління фракціями.
📌 Мені відмовили без пояснень.
📌 Адміністратор навіть не захотів пояснити своє рішення.
📌 Іншим кандидатам із меншим досвідом дають шанс, а мені – ні.
📌 Це виглядає як необ'єктивне та суб'єктивне рішення.
📌 Я готовий довести свою компетентність та пройти перевірку.

Прошу вас переглянути рішення та дати мені можливість пройти співбесіду.

Дякую за увагу та надію на справедливість!

З найкращими побажаннями,
Артемчук0>

1. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тиць
  2. Дата походження:28.02.2025

Останнє редагування модератором:

Данило Аккерман

Герой України | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
30 Жов 2024
Дописи
662
Реакції
185
Бали
103
Адреса
Kropyvnytskiy
  1. Нікнейм адміністратора:Томмі Вінчестер
  2. Особистий нікнейм:Настюша Артемчук
  3. Суть скарги:

Вітаю, шановні ГА/ЗГА!

Я звертаюся до вас з величезною повагою та надією на справедливий та об’єктивний розгляд моєї ситуації, оскільки вважаю, що рішення щодо мого недопуску до обзвону на посаду лідера було ухвалене без обґрунтованих підстав та, можливо, навіть із суб’єктивних мотивів.

Я завжди поважав роботу адміністрації та розумію, наскільки складно підтримувати порядок у спільноті. Проте у цьому випадку я не можу погодитися з тим, що мене без пояснень та чітких аргументів було позбавлено можливості проявити себе.

Мій внесок у спільноту та досвід

Я далеко не новачок у цій сфері. Я маю величезний досвід у керівництві фракціями та чудово розумію, як правильно розвивати та підтримувати їх роботу.

💠 Я 4 рази був лідером та 4 рази заступником лідера
💠 Я займав відповідальні посади та завжди успішно виконував свої обов’язки
💠 Я навіть покинув пост адміністратора, щоб повністю зосередитися на розвитку фракції

Мені здається абсолютно нелогічним, що гравець із таким досвідом навіть не отримує можливості пройти співбесіду.

Я завжди виконував свої обов’язки на найвищому рівні, робив усе можливе для покращення фракційної діяльності та створення сприятливої атмосфери для всіх учасників. Я не просто гравець, який хоче отримати лідерку – я людина, яка має чітке розуміння того, як ефективно керувати фракцією.

Моє бажання розвивати проект є чесним та щирим, і я вважаю, що мої заслуги мали б хоча б дати мені шанс пройти співбесіду.

Нелогічність відмови та відсутність пояснень

Якщо правильно розумію, основною причиною мого недопуску став мій вік.

Проте це абсолютно нелогічно, тому що:

🔹 Цільова аудиторія UG – це переважно 13-16 років
🔹 Мені вже робили виключення раніше, і це не було проблемою
🔹 Я маю більше управлінського досвіду, ніж багато інших кандидатів

Однак найбільше обурює навіть не причина відмови, а повна відсутність пояснень.

📌 Коли я написав адміністратору, який ухвалював рішення, та запитав, чому мене не допустили до співбесіди, він просто переглянув моє повідомлення і проігнорував його.

📌 Це виглядає не просто як непрофесійне ставлення, а як відверте небажання відповідати за свої рішення.

Якщо адміністрація справді ухвалює об’єктивні рішення, то чому ніхто не може їх аргументувати?

Я не отримав жодної чіткої відповіді. Не було конкретних причин, не було пояснень, не було діалогу. Просто ігнор.

Я вважаю, що якщо людину не допускають до співбесіди, вона має право знати чому. Відсутність пояснень означає, що або немає реальних причин, або ж рішення ухвалювалося на основі особистої неприязні.

Якщо мене не допустили до співбесіди через реальні причини – нехай їх озвучать. Але якщо причина відсутня, це лише підтверджує, що адміністрація діє необ’єктивно та суб’єктивно.

Некомпетентність адміністратора та суб’єктивність рішень

Я змушений звернути увагу на непрофесійність та суб’єктивність окремих представників адміністрації.

❌ Чому рішення ухвалюються без пояснень?
❌ Чому адміністрація не може аргументувати свої дії?
❌ Чому адміністратор, який ухвалював рішення, просто ігнорує моє звернення?

Це не виглядає як чесна та прозора система ухвалення рішень. Це більше схоже на особисті вподобання окремих адміністраторів, які вирішують, кого вони хочуть бачити на лідерці, а кого ні.

Я неодноразово бачив ситуації, коли:

⚠️ Менш досвідчені кандидати проходили співбесіду, а я ні
⚠️ Одні правила застосовуються до одних гравців, а до інших – ні
⚠️ Декому роблять винятки, а мені без пояснень відмовляють

Така політика є нечесною і суперечить ідеям розвитку UG.

Якщо адміністратори справді обирають найкращих кандидатів, то чому вони бояться пояснювати свої рішення?

Я переконаний, що спільнота заслуговує на чесне та прозоре управління.

Прохання про перегляд заявки

Я не прошу для себе жодних особливих привілеїв – я прошу лише справедливого ставлення та рівних можливостей.

Я готовий:
✅ Пройти додаткову перевірку
✅ Довести свою компетентність
✅ Продемонструвати свої навички управління

Я хочу, щоб моя заявка була переглянута повторно. Якщо у адміністрації є конкретні зауваження щодо моєї кандидатури – я хочу їх почути.

Я хочу чесної співбесіди, де я зможу показати свої здібності та довести, що гідний цієї посади.

Якщо адміністрація не має аргументів проти мене, то не бачу жодної причини не допустити мене до співбесіди.

Прошу вас переглянути це рішення та ухвалити об’єктивне рішення на основі фактів, а не особистих симпатій чи антипатій окремих адміністраторів.

Я вірю у справедливість та адекватність старшої адміністрації, і сподіваюся, що моє звернення буде розглянуто уважно та неупереджено.

Висновок

📌 Я маю великий досвід управління фракціями.
📌 Мені відмовили без пояснень.
📌 Адміністратор навіть не захотів пояснити своє рішення.
📌 Іншим кандидатам із меншим досвідом дають шанс, а мені – ні.
📌 Це виглядає як необ'єктивне та суб'єктивне рішення.
📌 Я готовий довести свою компетентність та пройти перевірку.

Прошу вас переглянути рішення та дати мені можливість пройти співбесіду.

Дякую за увагу та надію на справедливість!

З найкращими побажаннями,
Артемчук0>

1. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тиць
  2. Дата походження:28.02.2025
Цікаво буде побачити Артемчука на посаді лідера ЗСУ👀

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Коли я написав адміністратору​
Настюша Артемчук​

Вітаю, переглянувши вашу заявку на посаду лідера я повністю згоден з рішенням адміністратора, по перше досить дивно читати скаргу від Настюша Артемчук у лиці хлопця, по друге ваш вік не відповідає вимогам подання заявки, є виключення, проте вам воно не було надано, також ваша заявка досить погано оформлена, рішення адміністратора повністю відповідає правилам.

Відмовлено​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі