Відмовлено Томі Вінчестер|Оскарженя

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Рафаель Мальтаро

Пустишка|Північна Україна
Реєстрування
18 Гру 2023
Дописи
119
Реакції
94
Бали
48
1. Томі Вінчестер

2. Рафаель Мальтаро

3. Вчора я подав скаргу на Президента та Прем'єр-міністра за порушення правил лідерів, але ГС відмовив, аргументуючи це тим, що гравець є учасником партії Президента та після його призначення отримує звання "Депутат".

Однак, згідно з правилами партії, призначення на посаду депутата можливе лише за умови голосування в парламенті.

Від кожної партії можуть подаватися два кандидати, які будуть прийняті лише після загального голосування парламенту.

2.1. Ці кандидати отримують статус “Народного депутата” (приймаються в мерію на 5) та всі відповідні привілеї.

Оскільки я є учасником парламенту, жодних засідань не проводилося, і я не голосував за цю людину.

Також Кевін Маклауд порушив правила партії та правила лідерів.
4. Тут тут скарга

5.13.03.2025

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Адміністратор надав розгорнуту відповідь, від вас бачу спроби зливу гравців/адміністрації, враховуючи що ви не заходили до гри більше 14 діб, тому в наступний раз якщо буде помічено спроби зливу ви отримаєте покарання згідно правила :

6.36. "Злив особового складу" - Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану, також общаку клана (на розсуд адміністрації). | Бан 14-31 день

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі