Володимир Вінчестер
2023-2026
- Реєстрування
- 1 Чер 2023
- Дописи
- 540
- Реакції
- 756
- Бали
- 153
1. Ваш нікнейм: Володимир Вінчестер
2. Нікнейм порушника: Тонні Дніпровський
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:
I. Гравець Тонні Дніпровський порушив правила форуму, а саме:
3.2 Заборонені повідомлення, які не належать до зазначеної теми/не стосуються вас. Іншими словами, заборонено оффтоп у будь-яких його проявах. | Видалення повідомлення і попередження, бан 7 днів.
3.3 Заборонені повідомлення, які не мають сенсу та флуд у будь-яких його проявах. | Видалення повідомлення і попередження, бан 5 днів.
II. Гравець Павло Буданович написав гравцю Тонні Дніпровський:
2. Нікнейм порушника: Тонні Дніпровський
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:
I. Гравець Тонні Дніпровський порушив правила форуму, а саме:
3.2 Заборонені повідомлення, які не належать до зазначеної теми/не стосуються вас. Іншими словами, заборонено оффтоп у будь-яких його проявах. | Видалення повідомлення і попередження, бан 7 днів.
3.3 Заборонені повідомлення, які не мають сенсу та флуд у будь-яких його проявах. | Видалення повідомлення і попередження, бан 5 днів.
II. Гравець Павло Буданович написав гравцю Тонні Дніпровський:
Я пояснив яке я маю відношення до ваших скарг,якщо ви не розумієте то поясню .
Я лідер клану на який ви подали скаргу,так як я маю повну відповідальність за участників мого клану,тому і пишу повідомлення під скаргами на мій клан,ви не виилючення.
III. У відповідь Тонні Дніпровський:
3.10 Заборонено публікувати контент та лідеру держорганізації/клану відповідати в скаргах на його підлеглих. | Попередження
IV. Гравець на форумі "vylly" написав у скарзі:
Так сам под моей жб писал не давно и никто тебя на форум не кинул как ты ето делаешь. И не страдай *********************ней.
V. У відповідь Тонні Дніпровський відповів:
ты тоже хочешь за ним?
Це є порушенням правила форуму: повідомлення від гравця "vylly" не належить до теми, а у відповідь Тонні Дніпровський відповів "ты тоже хочешь за ним". За правилами форуму не дозволяється відповідати на повідомлення, якщо воно не належить до теми.
VI. Гравець Павло Буданович відповідає гравцю Тонні Дніпровський:
Я не є лідером Державної організації ,тому на мене це правило не підпадає
Я чітко пояснив як мене стосується тема і тому правило
3.2 Заборонені повідомлення, які не належать до зазначеної теми/Не стосуються вас. Іншими словами, заборонено оффтоп у будь-яких його проявах. | Видалення повідомлення і попереження, бан 7 днів.
Застосувати не можна
VII.
Тонні Дніпровський відповідає:
3.10 Заборонено публікувати контент та лідеру держорганізації/клану відповідати в скаргах на його підлеглих. | Попередження
VIII.
Від гравця Тонні Дніпровський порушенням правил форуму вважаю наступне:
3.2 Заборонені повідомлення, які не належать до зазначеної теми/не стосуються вас. | Видалення повідомлення і попередження, бан 7 днів.
Я вважаю, що повідомлення гравця Тонні Дніпровський не мають сенсу та є порушенням правил форуму (оффтоп у темі).
5. Доказ порушення (скриншот/відео): click
Посилання на скаргу - https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Оффтоп-у-темах.356836/
6. Дата порушення: 05.01.2026